Još jedna topla nedelja pred nama: Sutra mogući glavobolja, zamaranje i pad koncentracije

Nedelja pred nama biće veoma topla.
Još jedna topla nedelja pred nama: Sutra mogući glavobolja, zamaranje i pad koncentracije
Foto: Pixabay
U Novom Sadu će u ponedeljak biti pretežno sunčano i toplo vreme, uz slab južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće 16, a najviša 33 stepena.
Indeks UV zračenja će biti 5,00, što spada u srednji rizik, pa se preporučuje korišćenje sunčanih naočara i zaštitne kreme, prekrivanje tela tkaninom, korišćenje šešira. Izbegavati izlaganje suncu tokom podneva.
Utorak će biti malkice oblačniji, ali i dalje toplo. Temperatura će se kretati od 19 do 29 stepeni. U sredu sunčano i toplije, maksimalna temperatura biće 32 stepena.
 
U četvrtak je moguća kiša s grmljavinom, a temperatura će se kretati od 20 do 31 stepen. U petak ponovo pretežno sunčano, a najviša dnevna temperatura biće 33 stepena.
 
Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 20. jun:
 
Biometeorološke prilike uticaće nepovolјno na srčane bolesnike, astmatičare i hipertoničare. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti glavobolјa, zamaranje i smanjena koncentracija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti