Rezervišite na vreme odmor kakav zaslužujete

Leto je nedavno stiglo, uprkos subjektivnom osećaju da je odavno tu usled velikih temperatura koje nas prate.
Rezervišite na vreme odmor kakav zaslužujete
Foto: Pixabay
Najčešće asocijacije na ovaj period su ohrabrujuće poput odmora, kupanja, a i bega od gradske vreve i svakodnevnih obaveza. 
 
Međutim, komarci nisu jedina stvar koja leti može da izazove osećaj brige. Kod određenih se ista budi upravo zbog neisplaniranog godišnjeg odmora.
 
Uvek je pravo vreme da rezervišete vaše letovanje i pustite nekoga da se pobrine da imate odmor kakav zaslužujete. 
 
U nastavku teksta vam predstavljamo aktuelnu ponudu Filip Travel agencije, koja će vam pomoći da izaberete pravo putovanje za sebe i izbegnete stres koji samostalna organizacija puta nameće. 
 
Ove godine imaćete priliku da istražite različite destinacije, a jedna od najatraktivnijih je svakako Grčka. 
 
Grčka je poznata po impozantnom broju prelepih ostrva i važi za jednu od omiljenih obzirom da odgovara na potrebe različitih uzrasta i interesovanja.
 
 
Filip vas vodi direktnim čarter letom na Krf, Rodos, Skijatos, Krit, Kefaloniju.
 
• Krf: Zahvaljujući bujnoj vegetaciji i povoljnoj klimi, ostrvo nosi epitet – zeleno ostrvo. Posetite ga direktnim čarter letom, 11 noćenja sa prvim terminom polaska već 7. jula po ceni od 681 evra.
 
• Rodos: Direktnim čarter letom 7 noćenja u zavodljivom mediteranskom ambijentu gde ćete imati priliku da vidite jednu od najlepših plaža Eli. Iskoristite last minute ponudu i otputujte 1. jula po ceni od 599 evra.
 
• Skijatos: Od 13. jula vam se pruža mogućnost da rezervišete 11 noćenja u iznosu od 885 eur i posetite ostrvo koje krije za svakog po nešto.
 
• Krit: Uživajte u izobilju bogate istorije i kulture, ali i u ukusima autentične kuhinje već od 1. jula 11 noćenja po ceni od 499 eur po osobi. 
 
• Kefalonija: Ukoliko želite da posetite egzotične plaže sitnog belog peska Filip vas direktnim čarter letom vodi na ostrvo Kefalonija 21. jula, 11 noćenja po ceni od 684 eur. 
 
Osim Grčke, možete uživati i na destinacijama kao što su:
 
• Egipat: Hurgada i Šarm el Šeik. Veliki izbor hotela na obali Crvenog mora, izleti koje ne smete propustiti.
 
 
• Turska: Antalijska i Egejska regija "all inclusive" usluga; luksuzni hoteli i hoteli za porodice sa brojnim atrakcijama za decu.
 
• Tunis: direktan čarter let 7, 10, 11 i 14 noćenja, "all inclusive" usluga i izleti za pamćenje.
 
• Italija: direktan let za Siciliju, polasci na 10 i 11 noćenja.
 
 
• Španija: direktan let, Kosta Brava na 10 noćenja i Majorka na 7,10 i 11 noćenja.
 
• Kipar:  direktna avio linija, Hotelski smeštaj Aja Napa, Limasol i Larnaka 7 noćenja. Polasci dva puta nedeljno tokom leta
 
Rezervišite vaše letovanje u novoj Filip Travel poslovnici u Radničkoj 25 u Novom Sadu, ili onlajn - putem veb sajta www.filiptravel.rs.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.