Petrovaradinska tvrđava među najaktuelnijim atrakcijama na svetu

Petrovaradinska tvrđava je kao jedna od 10 odsto najaktuelnijih atrakcija širom sveta i ove godine ponela titulu Tripadvisor Travellers' Choice, navodi se u saopštenju organizacije 3D Svet/Ugrip.
Petrovaradinska tvrđava među najaktuelnijim atrakcijama na svetu
Foto: 021.rs

Tvrđava je i prošle godine dobila ovu nagradu, uprkos manjem broju poseta početkom godine zbog pandemije korona virusom.

Kako se navodi u saopštenju, organizacija Ugrip je uspela da efikasnim ažuriranjem podataka, fotografisanjem i punjenjem galerija, poslovnom korespondencijom sa korisnicima na više desetina društvenih mreža, kao i kroz kreativno-edukativne radionice, seminare, prezentacije Tvrđave osvoji više jednogodišnjih nagrada od 2015. godine do danas, dobivši priznanja u vidu sertifikata "Certificate of Excellence" za izvrsnost u poslovanju i promociji. 

"Nagrade Travellers' Choice priznaju najbolje u turizmu i ugostiteljstvu, prema onima koji su najvažniji: vašim gostima. Rangiranje među pobednicima Travellers' Choice-a je uvek teško, ali nikada više nego ove godine dok izlazimo iz pandemije. Bilo da se radi o upotrebi nove tehnologije, primeni bezbednosnih mera ili angažovanju izvanrednog osoblja, impresionirana sam koracima koje ste preduzeli da biste ispunili nove zahteve putnika. Briljantno ste se prilagodili suočavanju sa nepovoljnim okolnostima", rekla je glavna komercijalna direktorka u Tripadvisoru Kanika Soni.
 
 
Petrovaradinska tvrđava je 2020. godine dobila prestižnu nagradu za najbolje od najboljih, učinivši Tvrđavu jednu od 10 odsto najaktuelnijih atrakcija širom sveta ušavši u samo jedan odsto uspešnih domaćina, organizacija i ugostiteljskih preduzeća širom sveta. 
 
"Ove godine je ova nagrada rezultat sjajnih neprestanih kritika konzumenata kreativnih radionica, volonterskog servisa, samih posetilaca kao i ambasadora Dunavske lepotice u promociji tvrđave", navode u saopštenju iz organizacije 3D Svet/Ugrip.

Internetska platforma Triadvisor je jedan od najvećih svetskih veb portala za putovanje koja broji 490 miliona mesečnih poseta, 96 miliona korisnika i više od 8,7 miliona ponuda destinacija, smeštaja, restorana, iskustava, tura, avio-kompanija i krstarenja, među kojima su i destinacije Petrovaradinska tvrđava, Petrovaradinske katakombe, Petrovaradinski sat, kao i kreativna radionica obilaska Petrovaradinskog podzemlja.

  • Đava

    18.09.2022 08:44
    Đava
    Eto prošao je exit odavno a svoje sve nisu počistili. Recimo na stubu ispod tvrđave ona žuta krpa od žute podmornice ostala. Baš se uklapa u ambijent. Performans završen a rekvizit ostao.
  • xyz

    06.07.2022 10:40
    Đava
    I onda, svaka vlast nalazi sitnosopstveni interes da zajedno sa privatnim preduzećem Exit dozvoli decenijama da se se takav objekat uništava. Sram vas sve zajedno bilo koji uporno učestvujete u tome! Exit proterati sa Tvrđave..
  • Žarko

    05.07.2022 19:37
    Pitam se,pitam...
    Odgovorimo sebi,koliko je naša država Srbija baštinik ove Petrovaradinske tvrdjave,i kakvu ulogu je naša država imala u izgradnji ovog objekta. Predstavlja se to kao kulturno nasledje Srbije,a nije to cak ni najmanje... Samo malo kad covek razmisli,dodje do mnogih zakljucaka,koji mu se možda i ne svidjaju,jel tako!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti