Pošta u Petrovaradinu će tokom Exita raditi non-stop

"Pošte Srbije" objavile su danas da će pošta u Beogradskoj ulici 19 u Petrovaradinu raditi produženo uoči i tokom Exita.
Pošta u Petrovaradinu će tokom Exita raditi non-stop
Foto: 021.rs
Kako je precizirano, danas će pošta sa korisnicima raditi od 8 do 20 časova, a od sutra od 8 časova, pa sve do ponedeljka, 11. jula u 15 časova, pošta će raditi non-stop.
Istaknuto je da "Exit friendly" pošta pruža usluge prijema pošiljaka, novčanog poslovanja, menjačnice i prodaje proizvoda namenjenih posetiocima, kao što su kartice mobilne telefonije, razglednice, suveniri, turistički vodiči i drugi proizvodi iz gift programa.
Na raspolaganju je i najbrži transfer novca u Srbiji i svetu – PostNet-Elektronska uputnica, PostCash, Western Union, RIA, MoneyGram.
 
Od utorka, 12. jula, pošta Petrovaradin nastavlja s radom u redovnom radnom vremenu, od 8 do 15 sati radnim danima.
  • NS

    06.07.2022 11:10
    NS
    A hoce li nam stici i paketi koji stoje u posti vec dva meseca i ne isporučuju se?
  • Zebra

    06.07.2022 10:48
    Da, opšte je poznato da kad je exit da masa prvo razglednice šalje…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti