Manji požar kod Ranžirne stanice u Novom Sadu na kratko zaustavio voz

Zbog požara koji se juče, oko podneva, dogodio nedaleko od Ranžirne stanice u Novom Sadu, zaustavljen je voz na brzoj pruzi, potvrdio je za "Novosti" Nenad Stanisavljević iz "Infrastruktura železnice"
Manji požar kod Ranžirne stanice u Novom Sadu na kratko zaustavio voz
Foto: 021.rs
Struja je, kako je rekao, bila isključena po nalogu Vatrogasne službe od 12.20 do 12.43, iz bezbednosnih razloga, posle čega je uspostavljen saobraćaj.
Prema rečima Stanisavljevića, gorelo je rastinje kod Ranžirne stanice, van pružnog pojasa, i struja je bila isključena preventivno iz bezbednosnih razloga.
Voz je stajao dvadesetak minuta, posle čega je ponovo pušten u saobraćaj.
 
Ranžirna stanica je od glavne Železničke udaljena oko 500 metara, a vatra koja je zahvatila nisko rastinje kod šumice nije ugrozila gradilište na pruzi prema Subotici, gde se grade koloseci.
 
Vatrogasci iz novosadske brigade uspeli su brzo da ugase vatru.
  • Dragan

    07.07.2022 07:57
    Ah
    Od 1988 ne postoji ranžirna stanica.Seoska stanica sa 4 koloseka nije ranžirna stanica.U Austro ugarskoj ranžirna stanica Nivi Sad imala je 16 koloseka.Radio 40g tu,živim blizu stare ranžirne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti