Haotično uključenje sa Exita u kom lik baca štake prikazuje suštinu Dance arene

Počeo je Exit i to podrazumeva da postajemo svedoci nesvakidašnjih situacija.

Sećate se momka koji je pre desetak godina zaspao dok stoji, sluša elektro i sve vreme pokreće ruku u ritmu muzike. Onda se oko njega okupi ekipa koja ga imitira, on se probudi, iznenadi se i, izgleda, ponovo zaspi.

I onda su tu ostali snimci ljudi koji su potpuno prepušteni muzici ili fotografije momka kojeg devojka nosi na ramenima i slične stvari.

Ovog jutra novinarka televizije Nova S imala je priliku da razgovara sa onima koji su do kraja ostali na Dance areni. Naravno, stvari su uskoro otišle u (ne)očekivanom pravcu.
 
U kadru je đuskao momak koji ima štake, jer je izgleda povređen. Ubrzo se otkrilo o čemu je reč.
 
"Prohodao sam ovde, ne mož'te verujete, slomljenog srca i slomljene noge sam došao ovde. Em što sam prohodao na Exitu, em što sam našao novu ljubav. Za sve su zaslužni moju drugari što su me doveli", vikao je momak u mikrofon. 
 
 
 Pogrešan opis: Buđanovci, srušen "Nevidljivi"
 
Potom se pojavljuje visoki mladić u dresu Denisa Rodmana. Iako je jutro, uzvikuje "Dobro veče, dobro veče", dodajući i: "Pomaže Bog i svi sveci, kako ste".
Na pitanje kako se snalazi na štakama, momak ih je podigao u vis, vičući da je prohodao i potom je medicinska pomagala odbacio od sebe. 
 
Video čitavog uključena možete da pogledate na OVOM LINKU.

Teme

EXIT
  • Daca

    11.07.2022 08:28
    Exit = ljubav
    Jai divnooo, bas je sladak.
  • Zoran

    11.07.2022 06:29
    Prosetajte po Zagrebu ili Ljubljani nakon bilo kojeg koncerta.
    Ovo smece bi ja dodatno naplatio svakom na ulazu po jos 50 Eura za cisti kulturni N.Sad. Sramota nista drugo to je nekultura da bacis na pod. Maknite taj drogeraski cirkus kako ga jedan nazvao to nije muzika sto pustaju to je : Polution Sound.
    Moras biti nadrogiran da bi to mogao da slusas ko mi na Amigi 1990 godine kad smo prve sastavljali ala sintesajzer. Iiiiiii Uuuuuu aaaaa ijuuuuuuu e bas tako nema tu nicega ni dinamike ni M od muzike.
  • Golginje

    11.07.2022 00:11
    Resume..
    Idemo hejteri od četvrtka...
    Vratite nam exit lepo na mesto gde je počeo i pustite nas da uživamo!
    Vaš jedini i nikad zajebivi Novosadista!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.