FOTO: Ponovo može da se prođe svim pešačkim stazama u Modene

U Ulici Modene ponovo je moguće proći svim pešačkim stazama koje su prethodnih nedelja bile zatvorene zbog radova na premeštanju komunalne infrastrukture zbog gradnje podzemne garaže.
FOTO: Ponovo može da se prođe svim pešačkim stazama u Modene
Foto: 021.rs

Radnici JKP "Put" su, kako se 021.rs uverio, asfaltirali deo ranije raskopanih površina sa desne strane ulice, gledano sa Trga slobode, koji su bili nedostupni pešacima. 

Takođe, od danas je otvorena i pešačka staza od Ignjata Pavlasa do Ilije Ognjanovića, što je deo ispred zgrade Poreske uprave (nekadašnji SDK-a), koji je takođe bio nedostupan pešacima zbog radova prethodnih nedelja.

Putari su pored ovih asfaltiranju pešačkih površina, radili i na zatrpavanju i uređenju saobraćajnih površina na mestu nekadašnjeg taksi stajališta. 
 
Za sada nema informacija o tome da li će građanima biti za stalno omogućeno da idu slobodno svim pešačkim stazama tokom predstojeće dve godine radova na gradnji podzemne garaže ili će ponovo u nekom trenutku morati da idu okolnim pasažima. Ono što je izvesno je da će ovaj asfalt, kada gradnja bude završena biti sklonjen jer je predviđeno behatoniranje ulice Modene.
 
 
Dodajmo i da se na gradilištu primećuju i dalje u najvećem broju radnici koji rade na premeštanju neke od podzemnih instalacija, dok radnici Inobačke, koji su izvođači radova i jedan od koncesionara u preduzeću "Javne garaže" koje i gradi podzmenu garažu, uglavnom angažovani na poslovima pripreme glavnog dela gradilišta.
 
Prema najavama, sama gradnja garaže na dva podzemna nivoa bi trebalo usledi tokom naredna dva ili tri meseca kada se završi premeštanje vodovodnih, kanalizacionih, toplovodnih cevi i druge instalacije. 
  • radio ne radio

    08.07.2022 16:14
    svira ti radio
    A sta oni rade vec par meseci kad ni rupu nisu iskopali?
  • Ja

    08.07.2022 14:47
    Sramno
    Ruglo! Nedopustivo!
  • Piter Mrazic

    08.07.2022 13:51
    Onaj ko ima ramena sira od 45 santimetara ne moze trenutno da prodje ulicu Modene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.