FOTO, VIDEO: Jutarnja gužva zbog početka radova kod Železničke stanice, evo šta treba da znate

Na raskrsnici Bulevara oslobođenja sa Bulevarom Jaše Tomića, kao i na Bulevaru kralja Petra I, jutros je došlo do saobraćajnih gužvi, zbog početka radova na rekonstrukciji vrelovoda.
FOTO, VIDEO: Jutarnja gužva zbog početka radova kod Železničke stanice, evo šta treba da znate
Foto: 021.rs

Rekonstruiše se vrelovod na raskrsnici Bulevara oslobođenja sa Bulevarom Jaše Tomića zbog čega je zabranjen saobraćaj u zoni raskrsnice, odnosno ne može se skrenuti sa jednog bulevara na drugi.

Zabrana će trajati do 21. jula.

Ipak, veliki broj građana nije znao za ovu promenu, pa je jutros došlo do saobraćajnih gužvi. Vozači automobila, koji su sa Bulevara oslobođenja stigli do skretanja za Bulevar Jaše Tomića morao je da se okrene, tražeći drugi put do ove saobraćajnice.
 
 
Gužve bile su i u smeru od Detelinare ka centru grada. Zastoji su kretali već od kraja Hadži Ruvimove, nastavljali su se na Bulevaru kralja Petra I, sve do Kisačke ulice. 
 
Zastoj saobraćaja je bio izražen u zoni raskrsnice, gde su vozači morali da skrenu polukružno, kao i na skretanju sa Bulevara oslobođenja na Bulevar kralja Petra I.
 
  
 
Zbog zabrane saobraćaja došlo je i do izmena na linijama Gradskog saobraćajnog preduzeća. 
 
Linije 10, 15,17, TE-TO 
 
Iz centra: od raskrsnice Bulevar oslobođenja i Bulevar kralja Petra I autobusi skreću desno na Bulevar kralja Petra I, pa zatim levo u Kisačku ulicu i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koristi se redovno stajalište Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja (stajalište linija 3 i 8). 
 
Prema centru: od raskrsnice ulica Kisačke i Bulevara Jaše Tomića autobusi nastavljaju pravo Kisačkom ulicom, zatim skreću desno na Bulevar kralja Petra I do Bulevara oslobođenja gde skreću levo na svoju postojeću trasu, osim linije 17 koja Kisačkom ulicom nastavlja svojom redovnom trasom do centra. Na izmenjenom delu trase koristi redovno stajalište Kisačka-Bulevar Jaše Tomića (stajalište linija 1 i 11 b).
 
 
Linije 60, 61, 62, 63, 77, 78, 79, 80, 81, 84, 86 
 
Smer od železničke stanice: nakon izlaska sa Međumesne autobuske stanice, autobusi skreću desno na Bulevar Jaše Tomića, zatim levo u Rumenačku ulicu, zatim skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Bulevara oslobođenja gde skreću desno na Bulevar oslobođenja i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se ne koriste stajališta. 
 
Smer ka železničkoj stanici: od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Kralja Petra I, autobusi skreću desno na Bulevar kralja Petra I zatim levo u Kisačku ulicu, do Bulevara Jaše Tomića gde skreću levo na Bulevar Jaše Tomića i saobraćaju do MAS-a. Na izmenjenom delu trase koristi se redovno stajalište Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja (stajalište linija 3 i 8).
 
  
 
Linije 3a, 4, 5 N, 19, 52, 53, 54, 55, 56, 64, 68, 69, 71, 72, 73, 74, 76
 
Smer od železničke stanice: nakon izlaska sa železničke stanice, autobusi saobraćaju desno na Bulevar Jaše Tomića do Rumenačke ulice zatim skreću levo u Rumenačku ulicu i saobraćaju do Bulevara kralja Petra I, gde skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Bulevara oslobođenja, zatim skreću desno na Bulevar oslobođenja i dalje saobraćaju redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se ne koriste stajališta.
 
Smer ka železničkoj stanici: od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Rumenačke ulice, zatim skreću desno u Rumenačku ulicu i saobraćaju do Bulevara Jaše Tomića, zatim skreću desno i nastavljaju do Železničke stanice. Na izmenjenom delu trase koristi se privremeno stajalište na Bulevaru kralja Petra I (nakon 50 metara od redovnog stajališta Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja linija 3 i 8).
Linija 14 
 
Iz centra: od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreće levo na Bulevar kralja Petra I, pa zatim desno u Rumenačku ulicu i saobraća do raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića, gde nastavlja pravo Rumenačkom ulicom svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koristi se privremeno stajalište na Bulevaru kralja Petra I (nakon 50 metara od redovnog stajališta Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja linija 3 i 8). 
 
Sa Sajlova: Od raskrsnice Rumenačke ulice i Bulevara Jaše Tomića nastavlja se pravo Rumenačkom ulicom do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, zatim autobus skreće levo do raskrsnice Bulevara kralja Petra I i Bulevara oslobođenja, gde skreće desno na Bulevar oslobođenja i nastavlja svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se koristi stajalište u Rumenačkoj ulici kod ABC-a.
 
  
 
Linija 7A 
 
Od raskrsnice Rumenačke ulice i Bulevara Jaše Tomica autobusi nastavljaju pravo Rumenačkom ulicom do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, zatim skreću levo do raskrsnice Bulevara kralja Petra I i Bulevara oslobođenja, gde skreću desno na Bulevar oslobođenja i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se koristi stajalište u Rumenačkoj ulici kod ABC-a. 
 
Linija 7B 
 
Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreće levo na Bulevar kralja Petra I, pa zatim desno u Rumenačku ulicu i saobraća do raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića, gde nastavlja pravo svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koristi se privremeno stajalište na Bulevaru kralja Petra I (nakon 50 metara od redovnog stajališta Bulevaru kralja Petra I-Bulevar oslobođenja linija 3 i 8).
 
  
 
Linija 51A 
 
Nakon izlaska sa železničke stanice, autobus skreće desno na Bulevar Jaše Tomića do Rumenačke ulice, zatim skreće levo u Rumenačku ulicu i saobraća do Bulevara kralja Petra I gde skreće levo na Bulevar kralja Petra I i saobraća do Bulevara oslobođenja, zatim skreće desno na Bulevar oslobođenja i saobraća svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se ne koriste stajališta. 
 
  
 
Linija 51B 
 
Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreće se levo na Bulevar kralja Petra I i saobraća do Rumenačke ulice, a zatim autobus skreće desno u Rumenačku ulicu i saobraća do Bulevara Jaše Tomića. Potom skreće desno do železničke stanice. Na izmenjenom delu trase koristi privremeno stajalište na Bulevaru kralja Petra I (nakon 50 metara od redovnog stajališta Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja linija 3 i 8).
  • Dejan

    18.07.2022 11:47
    NS
    Ovo sto rade je klasican drzavni kriminal,vade nove cevi i stavljaju jos novije ! Onda te nove cevi proslede u neku manju sredinu i tu se fakturise kao glanc novo,nadzorni organ to poDpisuje uz jagnjece brigade. Isto kao i sa ukrasima za Novu Godinu, evo sad ce uskoro da obiju magacin i sve odnesu,onda NS kupuje nove i tako to vec ide decenijama a vi se ovde guzvajte kroz ulice a zbirovi vas dodatno kaznjavaju... Kako kaze ono ćelavi, Novi Sad po meri gradjana !!!
  • NSadjanin

    11.07.2022 14:24
    @doki
    A onda te cevi onda uvale u Temerin, Kać, Kamenicu, Petrovaradin...kao nove :) a cevi odande ubace u NS i rokaj.
  • M

    11.07.2022 13:46
    Linija 7a ne staje u Rumenackoj kod ABC-a!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti