"Čistoća" za četiri dana Exita sa Petrovaradinske tvrđave odnela 50 tona smeća

Od početka Exita do odlaska poslednjih posetilaca sa Petrovaradinske tvrđave, radnici "Čistoće" sakupili su i otpremili kamionima više od 50 tona smeća na Gradsku deponiju.
Limenke, karton, staklena ambalaža, PET ambalaža i drugi otpad sa odnet je na Gradsku deponiju gde je, nakon razvrstavanja na trakama i baliranja, poslat u reciklažne centre na dalju separaciju i preradu. 
Na više lokacija na Tvrđavi drugi put su, u saradnji sa Exit fondacijom, postaljeni kontejneri za odlaganje plastičnih čaša i flaša, koji su se pokazali kao dobro rešenje. Sva četiri festivalska dana ovi kontejeneri su bili prepuni plastične ambalaže.
Za potrebe održavanja čistoće pre, u toku i posle Exita, samo na Petrovaradinskoj tvrđavi, u podgrađu i na keju, aktivno je radilo 100 radnika "Čistoće", dok je neposredno ili posredno, u kompletnu organizaciju posla bilo uključeno oko 150 zaposlenih.  
 
U narednim danima sledi vraćanje prostora na kojem se održavao festival u prvobitno stanje, nakon što se razmontiraju i otpreme elementi svih bina sa Tvrđave. 

Teme

EXIT
  • Kiki

    15.07.2022 11:36
    Separacija
    Na dalju separaciju. Hahhaha ide na spaljivanje.
  • Bojan

    11.07.2022 18:08
    Exit
    Ovi što spominju drogu, alkohol, đubre. To je naša omladina. Ne zaboravite kakav je kej svako jutro leti kad nema Exita(ša). Drugo, bio sam 3 puta, nijednom se niko pored i oko mene nije drogirao, povraćao niti bilo šta slično. Dakle komentari najobičnijih matorih džangrizala kojima ujutro sunce smeta na istoku a popodne na zapadu. A sedite u auto u utorak kad nema Exita pa da vidite ludake i debile svuda. 80% "novosađana" bih menjao za Exitaše
  • Ja

    11.07.2022 18:08
    Hm
    Nadam se da ce radnici cistoce dobiti 50×vecu platu! Hvala Vam što postojite!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti