FOTO: Velika kiša napravila problem stanarima ulice u Sremskim Karlovcima, nadležni ne reaguju

Velika udubljenja na putu koja su nastala nakon obilnih padavina pre nešto više od dve nedelje, u Ulici braće Anđelić u Sremskim Karlovcima, još uvek nisu sanirana, ali ni ograđena.
FOTO: Velika kiša napravila problem stanarima ulice u Sremskim Karlovcima, nadležni ne reaguju
Foto: 021.rs
U ovoj ulici su inače u toku radovi na rekonstrukciji, a na mestu udubljenja su se pre kiše nalazili šljunak i pesak koji su nasuti preko iskopina kada se gradila vodovodna mreža i atmosferska kanalizacija.
Obilna i jaka kiša je uspela da ove delove skroz uništi, a šljunak i pesak se u slapu koji je silazio sa gornjih delova Karlovaca spustio skroz do centra.
Vlasnik jedne od kuća ispred kojih se nalaze udubljenja je za 021.rs rekao kako je zvao sve kojih se setio i da ispada da niko u stvari nije nadležan za ovaj problem.
 
"Zvao sam sve, i Karin komerc i ostale, i svi prebacuju odgovornost na drugoga. Niko nije ni došao da ogradi ovaj deo puta", kaže on.
 
  
 
U ovom delu ulice mogu se videti i vozila koja zaobilaze udubljenja. Postoji i opasnost da ukoliko se neko vozilo prebrzo kreće ovim delom ne vidi udubljenja i upadne u njih.
Opštini Sremski Karlovci, koja je u obaveštenju iz maja uputila poziv građanima da se u vezi sa problemima u ovoj ulici obrate njima, a ne izvođačima radova, uputili smo pitanja u vezi sa ovim problemom, ali do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor.
 
Inače, radovi u Ulici braće Anđelić su počeli u martu, a kraj radova se očekuje u septembru ove godine. Prve dve faze rekonstrukcije koje obuhvataju izgradnju atmosferske kanalizacije i vodovodne mreže je izvela firma "Karin komerc" iz Veternika, dok se sledeće faze tiču izgradnje zamenske elektroenergetske mreže, javne rasvete i saobraćajnice.
  • Branko Radičević

    14.07.2022 07:00
    Karlovci moji mesto moje drago
    Za koga su Karlovčani glasali?
  • Jojo

    13.07.2022 21:59
    Pomolimo se za nas
    Ova rekonstrukcija je jedna velika sramota.Toliko nestručnosti,aljkavosti,bezobrazluka.Pet puta raskopavaju pa zatrpavaju isto jer zaborave da stave sve potrebne kablove.
    Sve sto nije urađeno kako treba rešava se "dovezeš bager i zatrpaš".U opštini,a i šire niko nije nadležan za ništa,pa ni za nas karlovčane.Prepušteni smo sami sebi.Pretužno za ovo mesto sa puno potencijala.Pretvorilo se u staru oronđalu krpu.
  • Steva

    13.07.2022 13:41
    sramota je kako nam dobro ide
    " U ovoj ulici su inače u toku radovi na rekonstrukciji, a na mestu udubljenja su se pre kiše nalazili šljunak i pesak koji su nasuti preko iskopina kada se gradila vodovodna mreža i atmosferska kanalizacija."

    U ovoj ulici se inače već par nedelja ne radi ništa, dakla radovi stoje,ne radi se. A evo od marta meseca je prošlo 4-5 meseci i sada niko nezna zašto su radovi stali. U normalim državama se ovakvi poslovi odrađuju maksimalno za 1-2 nedelje dana a ovde niko ništa nezna.Nazovite firmu niz Vjetenika možda oni nešto znaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti