APV: Čudne okolnosti požara kod Mostogradnje, ne iznenaditi se ako nikne zgrada poznatog investitora

Okolnosti pod kojima se juče dogodio požar na parceli bivše "Mostogradnje" kod Štranda veoma su čudne i sumnjive, smatra Akcija progresivne Vojvodine.
APV: Čudne okolnosti požara kod Mostogradnje, ne iznenaditi se ako nikne zgrada poznatog investitora
Foto: 021.rs
Kako kaže APV, "Mostogradnja" je preduzeće u stečaju i na parceli koja je gorela već dugo nije bilo ni ljudi ni bilo kakvih poslovnih aktivnosti koje bi mogle predstavljati rizik. 
"Je li u pitanju slučajnost da među svim drugim objektima baš imovina preduzeća u stečaju bude zapaljena, treba da utvrde istražni organi. Pozivamo zato nadležne gradske i policijske službe da detaljno istraže mogućnost namernog izazivanja požara", kaže Akcija u saopštenju. 
Poručuju da Novosađani ne treba da budu iznenađeni ako za nekoliko meseci na toj lokaciji bude nikla nova stambena zgrada koju će izgraditi jedan od "poznatih gradskih investitora".
 
U požaru koji je sinoć oko 19:30 časova izbio kod Mosta slobode, u blizini drugog ulaza na Štrand, izgorela je napuštena baraka "Mostogradnje". Uzrok požara još nije poznat.
 
Ovo je, inače drugi požar u nekoliko dana na prostoru nekadašnje "Mostogradnje". U ponedeljak je gorela stara radna mašina. Prema navodima svedoka, izgleda da su radnici pokušali ili da iseku na delove ili da pokrenu staru radnu mašinu u okviru "Mostogradnje" kada je došlo do požara. Od vatrogasaca i policije nema zvaničnih informacija o tome šta je uzrokovalo vatru.
  • Stojan

    14.07.2022 22:31
    Sada će Zemare to sve lepo da betoniraju,i sagrade,još par odvratnih,ruznih dodikara,kao sto je ona u centru..
    E moj Novi Sade,šta si docekao...
  • Kiki

    14.07.2022 12:48
    Crv sumnje
    Kao i sto je Sava mala?
  • Mićo

    14.07.2022 12:44
    @ pera
    Ne smeju ni objekti da se zapale, pa je ovaj ipak zapaljen. Pero ako tebi do sad nije jasno da oni rade šta hoce, nikad ti ni neće biti jasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti