Korona u Novom Sadu: Bolnica na Mišeluku se popunjava, petoro u teškom stanju

Broj kovid pacijenata u Novom Sadu i dalje se povećava.
Korona u Novom Sadu: Bolnica na Mišeluku se popunjava, petoro u teškom stanju
Foto: 021.rs
Trenutno ih je u bolnici na Mišeluku 64, dok ih je juče bilo šestoro manje. Povećan je broj pacijenata i na respiratoru u odnosu na pre dva dana, te ih je danas petoro.
Samo dan ranije, u četvrtak je u bolnici bilo 43 pacijenta, što je povećanje za 15 osoba, u odnosu na petak.
Inače, tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 497 novih slučajeva. U Novom Sadu je registrovano 100 novoobolelih. U strukturi obolelih dominiraju nevakcinisane osobe svih uzrasta.
 
U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u  Vojvodini je 2.627. Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 540.
 
Institut za javno zdravlje Vojvodine ocenjuje epidemiološku situaciju u Vojvodini kao nepovoljnu.
 
Institut smatra da u narednom periodu treba posvetiti pažnju poštovanju predloženih opštih mera zaštite na svakom mestu i posebno potrebi vakcinacije što većeg broja ljudi.
  • Vlada

    19.07.2022 16:11
    @Jova

    Splavovi i kafane rade svaku noć do jutra, svake 2 nedelje obrnu veći protok od Exita. Gosti su za bonus ozbiljno naoružani i nemilosrdnije terorišu stanovnike koji pokušavaju da spavaju.
  • BB

    19.07.2022 13:55
    Pitanje
    Dali je Miseluk osposobljen.Dali ima pijacu vodu?Dali ima dovoljno osoblja?Ili je kao u septembru 2021 jedna sestra na 20 pacijenata.Dali ima ko da brine o pacijentima.ili ce im mozda dr.reci kao i meni sto je odgovorio za oca:STA CU MU JA.Zasto se primaju pacijenti ako se nevodi briga o njima.Sada je ponovo aktuelan Miseluk,pazite ljudi i dobro se informisite.Svako dobro
  • Jelena

    16.07.2022 17:20
    Covid jeste teška bolest, šta će biti dalje vidićemo, ono što je isto istina a to je da se od korone ne može kriti, ali se može toliko koliko zaštiti em vakcinacijom koja nije izvanredna i koja na žalost nas ne štiti dugotrajno nego posle 5 meseci da primimo 3 4 dozu. Ipak mislim da su crni scenario iza nas i da ih neće biti više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti