Štrandaroši pomažu da mali Konstantin dobije potrebne terapije

Posetioci Štranda će danas, 25. jula, biti u prilici da pomogu malom Konstantinu Pavloviću.
Ulaz na plažu se ne naplaćuje, a kartu menjaju dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima.
Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.
Konstantin je rođen 2020. godine u Novom Sadu, sa sedam meseci dijagnostikovana mu je retka genetska bolest Megalencefalična leukodistrofija koja je genetskim ispitivanjem u Nemačkoj potvrđena. Ove godine u martu je dobio epilepsiju.
 
 
Zbog Konstantinovog kašnjenja u sedenju, puženju i na kraju hodanju potrebne su mu terapije fizioterapeuta i fizijatra, takođe logopedsko-defektološki tretmani i stimulacija orofacijalne regije zbog problema sa gutanjem. Novac koji će se prikupljati potreban je za terapije i tretmane koji će poboljšati Konstantinovo zdravstveno stanje.
 
U akciji prikupljanja sredstava za lečenje Marka Nikolića prikupljeno je ukupno 215.840 dinara.
 
Svi građani koji imaju potrebu za finansijskom pomoći za lečenje svoje zahteve mogu da dostave na glavnu blagajnu Štranda.
  • Mrva

    24.07.2022 17:04
    @ /
    Ne vidim nikakvu zloupotrebu, akcija je dobrovoljna i niko nema obavezu da ostavi prilog. Uostalom Strand je sam ostavio mogucnost izbora.
  • Ana

    23.07.2022 08:09
    /
    Tužno je što mnogi možda nemaju za ulaz pa im prilika da vide kakav je štran i osete se delom ovog naroda a tužno što na ovaj način se deca leče a za A se sprema Hipokratova nagrada. Podrška lečenju kako god i organizatorima.
  • Aleh

    22.07.2022 15:46
    Ima li moj mali komšija neki žiro račun?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti