Vučeviću prećeno smrću: Policija istražuje ko je telefonom iz inostranstva zvao Gradsku kuću

Policija istražuje ko je u utorak uputio pretnje smrću gradonačelniku Milošu Vučeviću pozivom na fiksni telefon u Gradskoj kući, saznaje 021.rs.
Vučeviću prećeno smrću: Policija istražuje ko je telefonom iz inostranstva zvao Gradsku kuću
Foto: 021.rs
Kako 021.rs nezvanično saznaje, u policiji je primljena prijava o upućivanju pretnji smrću gradonačelniku i radi se na identifikaciji počinioca i svih detalja ovog dela.

Portal 021.rs saznaje da je tužilaštvo ovo delo okvalifikovalo kao ugrožavanje sigurnosti.

Informacije su da je na fiksni broj kabineta pozvao muški glas koji je izneo niz pretnji i uvreda na račun gradonačelnika, a potom najavio da će plaćene ubice da ga likvidiraju.
 
Prema pisanju beogradskih medija, Vučevićev advokat Milan Đukić potvrdio je da su stigle pretnje smrću sa broja iz susedne zemlje, te da je još juče podneta krivična prijava protiv N. N. lica.
 
"Zbog pretkrivičnog postupka koji je u toku, više od ovoga za sada nećemo komentarisati", rekao je Đukić za Blic.
 
Ovo nije prvi put da Vučević dobija anonimne pretnje. Tako je početkom aprila priveden tridesetsedmogodišnji muškarac Lj. Č. koji je poslao mejl sa uvredljivim sadržajem gradonačelniku, a koje su protumačene kao pretnje. 

Komentari 104

  • Zamenik zamenika

    01.08.2022 10:23
    Ni jedan Bulevar u Novom Sadu nije presvučen novim asfaltom više od 10 godina. Rupa do rupe, zakrpa do zakrpe. Prođite glavnim gradskim bulevarima, Bulevarom Oslobođenja od lutrije prema Futoškoj pijaci ili Futoškim putem od garaže gsp prema Futoškoj pijaci da vidite na šta liči put. Linije između saobraćajnih traka niste u stanju da obeležite a ni pešačke prelaze.
  • Anti

    28.07.2022 20:37
    protiv
    @Ješa
    27.07.2022 • 10:21
    Sve same junačine, koje se kriju iza anonimnih brojeva telefona i mejlova. Izađite imenom i prezimenom! Ko ste vi da pretite čoveku na takav način? U inat takvima, ima nas mnogo više koji smo uz njega i na njegovoj strani. Šta vam je čovek skrivio, osim što radi svoj posao i to uspešno, pa vas to boli. Kukavice su međutim, uvek kukavice, pa će ovoga biti još. A taj baja, podhitno da se pronađe ko je. To je neki naš nikogović i zgubidan, koji je pobegao preko

    A ti bato si izasao sa nick-om koji malo pa sugerira neki blaaagi antisemitizam je li? Junacina dicna zasluzila 506-u pesmu Kraljevicu Marku, sta li.
    Lik na vlasti je hack kao i cela vlast, grad je u kupusu kako odavno nije bio. Na svu srecu pa nisam tu kao zaba da budem skuvan, ali svakih par meseci kad se vratim izgleda sve gore i gore. Nikada nije bilo gore, sem mozda tamo negde devedesetih. Kad su isti ovi bili na vlasti. Ocigledno da vam prija ovakva krsina. Nama normalnima ne.
  • Boki 13 i po

    28.07.2022 14:18
    Predaja nije opcija, ali prodaja uvek jeste!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti