Pogačar poručuje Vučeviću: Zastave su u našim rukama, kao i država

Aktivista Miran Pogačar odgovorio je gradonačelniku Milošu Vučeviću koji je naveo da demonstrantima koji su skinuli zastavu sa prostorija Srpske napredne stranke "smeta najvažnije državno obeležje".
Pogačar poručuje Vučeviću: Zastave su u našim rukama, kao i država
Foto: 021.rs

Pogačar je naveo da su dve zastave koje su stajale na prostorijama SNS-a u "sigurnim rukama".

"Zastave koje su stajale ispred SNS-a nisu oni čuvali. Mi te zastave čuvamo. Mi čuvamo Srbiju. Zastave su u našim rukama, kao i država. I čim to budemo razumeli, Srbija će da se digne i Srbija će biti naša", poručio je Pogačar.
Aktivista Miran Pogačar rekao je da će dalje aktivnosti biti objavljene na društvenim mrežama i pozvao na raspisivanje referenduma za GUP.
 
"Raspišite referendum, pa da se prebrojimo", poručio je Pogačar Milošu Vučeviću i Aleksandru Vučiću.
 
Podsetimo, na početku protestne šetnje, građani su razbili izlog, skinuli zastave i polili farbom prostorije Srpske napredne stranke na Bulevaru oslobođenja.
 
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ocenio je da je "užasnut primitivizmom nasilnika koji su, kako kaže, navodne mirne proteste pretvorili u huliganski pohod".
 
On je rekao da su lažni ekolozi još jednom pokazali svoje pravo lice.
 
"Potvrdili su da smo sve vreme bili u pravu dok smo upozoravali da oni nemaju nikakve veze sa ekologijom, i da im je Generalni urbanistički plan samo paravan za izazivanje nereda", naveo je Vučević.
 
Dodao je da je Novi Sad ponovo bio na "maršuti putujućeg cirkusa".
  • Sumnjivo

    30.07.2022 14:49
    Ovaj Pogacar radi u interesu SNS...nemojte padati na te jeftine trikove narode
  • Bojan

    29.07.2022 11:48
    @Dejan

    Momak prestani da lupetaš i lažno se izdaješ za nekakvog arhitektu. Boli nas ona stvar za vaš GUP i šta u njemu piše - most i Novi Sad na vodi u našem komšiluku jednostavno ne može i tu je kraj svake rasprave.
  • W

    29.07.2022 08:45
    W
    @Лиманац izidji malo medju ljude i vidi kako se postuje,drzava i obelesja! Zapusili suti usta,zauvek kao i tebi,slicnima!!! A bagruuu AV i ostale,hapsiii

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.