Izmena režima saobraćaja u Novom Sadu zbog obeležavanja godišnjice "Oluje", autobusi menjaju trase

Režim saobraćaja u delovima Novog Sada biće izmenjen danas, 4. avgusta zbog skupa kojim će se u Novom Sadu obeležiti godišnjica akcije "Oluja".
Izmena režima saobraćaja u Novom Sadu zbog obeležavanja godišnjice "Oluje", autobusi menjaju trase
Foto: 021.rs
Kako je danas saopštila gradska uprava, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci u pravcu kretanja vozila (u oba smera) i to: 
- na Keju žrtava racije i Beogradskom keju, od Radničke ulice do Žeželjevog mosta i od Žeželjevog mosta do Danubiusa, na Bulevaru cara Lazara, od Stražilovske ulice do Bulevara oslobođenja, kao i na platou Promenade, radi parkiranja autobusa. 
- privremeno će biti jednosmerni saobraćaj na Keju skojevaca, u smeru od Reljkovićeve ulice ka Kameničkom putu, zbog parkiranja autobusa.
 
- saobraćaj će biti obustavljen i u Uspenskoj ulici, od Jevrejske ulice do Šafarikove ulice, kao i u krajnjoj desnoj traci na Bulevaru Mihajla Pupina, uz "Bazar", od taksi stajališta do Jevrejske ulice i biće zabranjeno parkiranje.
 
Ova izmena režima saobraćaja važiće danas, 4. avgusta u periodu od 16 časova do ponoći.
 
Takođe, autobusi GSP-a na pojedinim linijama promeniće trase.
 
Od 16 časova do ponoći autobusi će se kretati na sledeći način:
 
Linija 1 
 
Smer ka Limanu: Od raskrsnice ulica Kisačka i Bulevar kralja Petra I autobusi skreću desno na Bulevar kralja Petra I, levo na Bulevar oslobođenja, levo u Jevrejsku ulicu, zatim desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer prema Klisi: Od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Jevrejske autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar kralja Petra I, levo u Kisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Linija 2
 
Iz Futoške ulice skreću levo na Bulevar oslobođenja do terminala Železničke stanice. Polaske u suprotnom smeru obavljaju sa polaznog autobuskog stajališta za Rumenku i vraćaju se istom trasom. 
 
Linija 3
 
Smer sa Detelinare: Od raskrsnice Bulevara kralja Petra I i Bulevara oslobođenja autobusi skreću desno na Bulevar oslobođenja, levo u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom.
 
Smer iz Perovaradina: Od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Jevrejske ulice autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, levo na Bulevar kralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom.
 
Linija 5
 
Smer sa Avijatičarskog naselja: Od raskrsnice ulica Hajduk Veljkove i Novosadskog sajma autobusi saobraćaju levo u Novosadskog sajma, levo na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar kralja Petra I do Kisačke ulice, desno u Kisačku, potom levo u Temerinsku i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Temerinskog puta: Od raskrsnice ulica Temerinske i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar kralja Petra I, levo na Bulevar oslobođenja, desno u Ulicu Novosadskog sajma i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Linija 8
 
Smer sa Novog naselja: Od raskrsnice Bulevara kralja Petra I i Bulevara oslobođenja autobusi skreću desno na Bulevar oslobođenja, levo u Jevrejsku ulicu, zatim desno na Bulevar Mihajla Puina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Limana I: Od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Jevrejske ulice autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, levo na Bulevar kralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Linija 12
 
Smer sa Telepa: Autobusi završavaju polazak na autobuskom stajalištu u Maksima Gorkog (ispred Spensa) i tu izdržavaju vreme do narednog polaska za Telep.
 
Smer iz centra: Autobusi koriste polazno stajalište na autobuskom stajalištu u Maksima Gorkog (ispred Spensa), dalje saobraćaju do Stražilovske ulice, desno u Stražilovsku ulicu, desno na Bulevar cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Linija 14
 
Smer sa Sajlova: Autobusi završavaju polazak na terminalu Železničke stanice i tu čekaju do narednog polaska za Sajlovo.
 
Smer iz centra: Autobusi koriste polazno stajalište na autobuskom stajalištu Bulevar Jaše Tomića - Bulevar oslobođenja (preko puta Hotela "Novi Sad"), dalje saobraćaju Bulevarom Jaše Tomića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Linija 15
 
Smer iz centra: Polazno stajalište Bulevar oslobođenja - Bulevar Jaše Tomića (linije 7a, 14), levo Bulevar kralja Petra I, levo Kisačka ulica do raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer iz Zone sever: Od raskrsnice Kisačke i Bulevara Jaše Tomića autobusi saobraćaju Kisačkom ulicom, zatim desno Bulevar kralja Petra I, desno na Bulevar oslobođenja do Železničke stanice i tu završavaju polazak.
 
Linija 17
 
Smer iz BIG-a: Od raskrsnice Kisačke i Bulevara kralja Petra I autobusi saobraćaju desno na Bulevar kralja Petra I, desno na Bulevar oslobođenja do Železničke stanice i tu završavaju polazak.
 
Smer iz centra: Polaske u smeru iz centra obavljaju sa polaznog stajališta linije broj 16, dalje saobraćaju Bulevarom oslobođenja, levo na Bulevar kralja Petra I, levo u Kisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koriste postojeća stajališta drugih linija.

Teme

oluja
  • Mile

    04.08.2022 17:21
    Aha ovo je još jedan spontani skup u organizaciji SNS. Zamislite koliko će samo para ostati u budžetu kad ovi padnu i budu pohapšeni.
  • Eeeej

    04.08.2022 16:39
    Derani
    Krenuo s posla u 16h sa Klise i sad čekam kud će nas sprovesti, ups.,pardon 'provozati'. Dobro pa ste javili danas, mogla je ta odluka i sutra da se donese. Eeeeeej 'Grade'. ..
  • VladaN

    04.08.2022 14:40
    “…procentualno najviše.
    .. “ krajišnika” je u Novom Sadu”, reče Poglavica i ostade živ. Zato je naredio da se autobusima pokupe njegovi indijanci, pardon, “krajišnici” iz cele Srbije da zapišaju NS. Mizerija bezobrazna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti