Poslanica SNS iz Novog Sada najavila tužbu protiv medija: Master mi je zanimanje, a ne obrazovanje

Poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Staša Stojanović saopštila je da nisu tačni navodi Demokratske stranke da je obmanula birače jer se lažno predstavlja kao master inženjer.
Ona je najavila tužbu protiv TV N1, novine Nova, sajta Direktno i svih ostalih medija koji su to preneli.
"Na poslaničkoj listi pišu trenutna zanimanja, ja sam još na masteru investicionog menadžmenta, te sam stavila kako jeste. Neko je stavio penzioner, sportista, novinar", napisala je Stojanović na svom Instagram profilu i istakla da "obrazovanje i zanimanje nisu isto".
Objasnila je da je u odeljku zanimanje stavila master inženjer investicionog menadžmenta, a ne obrazovanje, što je u njenom slučaju diplomirani inženjer investicionog menadžmenta.
 
 
Demokratska stranka tražila je da Stojanović vrati poslanički mandat, navodeći da se lažno predstavila da je završila master studije na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Komentari 107

  • Mark

    10.08.2022 06:42
    .
    Meni stvarno nije jasno sta je ona po obrazovanju i zanimanju.
  • UN

    09.08.2022 15:22
    Onda je trebala staviti zanimanje: student
  • cool

    09.08.2022 14:45
    Pa stvarno fenomenalno...
    koliko dobrih i dubokih komentara sa promišljenom porukom ima, a botovi ih lajkuju ne shvatajući šta je napisano. Upravo takva im je poslanica iz NS Staša tzv. Selfi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti