FOTO: Završena izgradnja i obnova parkinga u delu Ulice Save Kovačevića

"Parking servis" završio je prvu fazu izgradnje i rekonstrukcije parkirališta u Ulici Save Kovačevića, od Bulevara kralja Petra Prvog do Ulice Berislava Berića.
FOTO: Završena izgradnja i obnova parkinga u delu Ulice Save Kovačevića
Foto: Parking servis
Građanima je na raspolaganju 112 parking mesta, od kojih su dva parking mesta namenjena za osobe sa invaliditetom. 
Takođe, u ovoj fazi radova urađeno je 600 m2 pešačke staze, a rekonstruisano je i 450 m2 saobraćajnice. Postavljeno je parkiralište za bicikle, a izgrađeno je i 50 tzv. "baštica" oko postojećih stabala koja su u potpunosti sačuvana, što će im omogućiti nesmetan rast i razvoj.
 
Radovi se nastavljaju, u delu od Ulice Berislava Berića do Bulevara Jaše Tomića. Nakon završetka ovih radova građani će dobiti i 60 novih parking mesta, pored rekonstrukcije postojećih.
  • Sima

    09.08.2022 10:45
    ???
    Umesto asfalta samo su poređali kockice, veliko je pitanje koliko će izdržati, a ogradice oko drveća su već postojale tako da nisu nove, 450 m2 puta - samo su uradili mali deo na sastavu sa parking mestima, nema govora o sanaciji.
    O radovima koji su bespotrebno trajali dva meseca suvišno je govoriti
  • bila vec lepa i

    09.08.2022 09:22
    besplatna
    Tu su i bila lepa parking mesta, sto su ih sredjivali.
  • Hm

    08.08.2022 21:54
    Hm
    Predugo se radilo, vuklo se predugo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti