FOTO, VIDEO: Ratari zovu policiju da reguliše saobraćaj i komunalce da isprazne kontejnere

Vojvođanski ratari koji već pet dana protestuju i blokiraju deo centra Novog Sada pozvali su policiju i komunalne službe da rade svoj posao.
FOTO, VIDEO: Ratari zovu policiju da reguliše saobraćaj i komunalce da isprazne kontejnere
Foto: 021.rs

Naime, oni su se za 021.rs požalili da saobraćajna policija više nije tu da brine o protoku saobraćaja u ulicama oko dela koji je blokiran, dok komunalci, iako su im doneli dva dodatna kontejnera, sada ne dolaze da ih isprazne.

Poljoprivrednici su zbog toga pozvali policiju da dođe kako bi regulisala saobraćaj, jer, iako protest traje pet dana, i dalje dosta građana ne zna za blokade, pa dolazi do nepotrebnih rasprava. 
Jedan od ratara, Đorđe Grujić kaže za 021.rs da pozivaju i gradske komunalne službe, prvenstveno Čistoću da dođu i odnesu smeće iz dela Bulevara Mihajla Pupina koji je blokiran, jer oni sakupljaju i odlažu otpad, ali su kontejneri sada prepuni.  
 
 
Kako se 021.rs uverio, pored više podzemnih kontejnera na Bulevaru Mihajla Pupina počele su da se prave gomile, a i korpe za otpadke su uglavnom prepune. Kod dela gde se nalaze poljoprivrednici skoro da nema otpadaka na ulici, sem opušaka i vidi se da se trude da sve održe što čistije. 
 
Takođe, naši reporteri nisu primetili ni jednu patrolu policije koja kao da je nestala u poslednja dva dana iz centra, sem stražara ispred Banovine. 
  • adad

    13.08.2022 13:38
    @dada
    Uslugu odnošenja smeća plaćaju građani koji stanuju u tom kvartu. Ta usluga mora da im bude pružena. NEMA ŠANSE da poljoprivrednici ne bi pustili vozilo čistoće da prođe.
  • Betmen

    13.08.2022 12:32
    Ево га нови Ћута...
  • Aga

    13.08.2022 12:30
    Zašto
    Ljubitelji bahatosti se ne pridruže bahatima !ne nego hejteri zgubidani vole haos !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti