Vučević: Velika čast kad me Vučić vidi kao saradnika na kojeg računa

Miloš Vučević je izjavio da će odluka o tome da li će on biti kandidat za mandatara ili Ana Brnabić biti doneta po povratku predsednika države i SNS-a Aleksandra Vučića iz Brisela.
Vučević: Velika čast kad me Vučić vidi kao saradnika na kojeg računa
Foto: 021.rs

"Premijerka Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali i ja smo pre par dana imali razgovor sa predsednikom države. Otvoreno smo razgovarali sa Vučićem o svim temama, ne samo o tome ko treba da bude mandatar ili ministar, o sastavu vlade, nego pre svega o mnogim drugim izazovima za državu. Bilo je sasvim očekivano da će predsednik javno saopštiti da je krug potencijalnih kandidata nešto sužen", rekao je potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada za Pink.

Vučević, koga je predsednik Srbije, uz Anu Brnabić, naveo kao kandidata SNS za mandatara, rekao je da mu je "velika čast kad ga Vučić vidi kao nekog ko može da radi odgovorne poslove, kao saradnika na kojeg računa", ali da je to nešto o čemu će razgovarati u narednim danima.

"Fer je i želim da to kažem da je Brnabić veoma, veoma dobro radila svoj posao kao premijer, u ovom i prethodnom mandatu, pokazala znanje, odgovornost i lojalnost, ali ne mislim na poltronstvo već na odgovoran pristup. Mali se pokazao kao sjajan, sjajan, ministar finansija i ne samo oni, ali imam potrebu da naglasim njih dvoje, u ovom kontekstu, koji su bili na tom razgovoru kod predsednika države", rekao je Vučević.
 
Naveo je da građani Srbije "ne treba da brinu jer će dobiti srpsku vladu, a ne američku, rusku, zapadnoevropsku, ni sa zapada ni sa istoka, ni sa severa ni sa juga".
 
"Imaćemo vladu koja će raditi za sve građane Srbije i čuvati nacionalne i državne interese", rekao je Vučević.
 
Vučić je u petak uveče za TV Prva izjavio da su Brnabić i Vučević mogući kandidati SNS-a za mandatara za sastav nove vlade, a takođe je naveo da postoji mogućnost da kandidata predloži i koalicioni partner.
  • мире из риве

    15.08.2022 20:04
    успавана лепотица
    Вучевићу поведи и свог заменика Ђурића да нам не остане за семе.
    Јер све што си ти опрашио ту среће нема, па самим тим ни њега нам не остављај. Имамо таквих за извоз и карту да им платимо
  • Bojan

    15.08.2022 09:04
    Čovek koji je mrzeo Novi Sad
    Ostaće zapamćen kao čovek koji je mrzeo Novi Sad i novosađani imali tu nesreću da on dobije ključeve.
    Idi i ne ponovio nam se!
  • Aga

    14.08.2022 18:48
    Uradio
    Si više za Novi Sad više nego svi zajedno žuti gradonačelnici ! 8 fabrika eeeej otvorio si a ovi zatvorili doduše više od 8 hehe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti