Kamperi sa Šodroša pitaju Vučevića: Ko šalje ljude da u skupim kolima obilaze kamp?

Nepoznata lica u skupim automobilima obilaze kampere na Šodrošu, kažu aktivisti.
Kamperi sa Šodroša pitaju Vučevića: Ko šalje ljude da u skupim kolima obilaze kamp?
Foto: 021.rs

Kako navode, ove osobe voze najnovije modele "Audija" i "BMW-a".

"Po vlastitom iskustvu bismo rekli da podsećaju na one sa blokade Mosta Slobode i izbora za mesne zajednice", kažu aktivisti kampa na Šodrošu. 
 
Dodaju da ih je u nedelju i policija dva puta obišla.
 
Ističu da još uvek nisu dobili odgovore od gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića na pitanja ko je gazio po glavama građana 21. jula, na protestu protiv Generalnog urbanističkog plana, a da već imaju nova pitanja.
 
"Ko su ljudi, kako uniformisani, tako i u skupim kolima koji obilaze kampere? Ko ih šalje? Zašto? I koga još možemo da očekujemo u gostima", pitaju gradonačelnika.
 
Poručuju Novosađanima da su svi dobrodošli na "slobodnu teritoriju Šodroš".
 
"Gradonačelnik, takođe. Sam, bez žandarmerije, skupih kola, belih ili crnih majica. Miloše Vučeviću, prestanite sa zastrašivanjem građana i aktivista. Te odlučne ljude neće uplašiti Vaši batinaši i kursadžije izviđači", poruka je za gradonačelnika. 
 
Grđani i aktivisti duže od dva meseca kampuju na Šodrošu, sprečavajući tako seču stabala koja je predviđena zbog izgradnje novog mosta.
  • 002211

    22.08.2022 11:31
    Prokleta srbija...
  • @Zoki

    18.08.2022 14:22
    Šta hoćeš da kažeš, da kada se obala celog Šodroša izbetonira, da voda neće biti “preko glave”, da zimi neće biti leda na vodi?

    Da li upošte znaš, šta si hteo da kažeš, osim da si bot?
  • Mastodont

    18.08.2022 12:20
    @Bombarder

    Puno sreće s izgradnjom kad padne sneg... Pa kad još počnu da lete ledenice... I samo nek šalju skupe automobile, biće više štete za isti učinak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti