Besplatna razmena udžbenika i školskog pribora od srede na Trgu Marije Trandafil

Besplatna razmena udžbenika za osnovnu školu, školskog pribora, lektire i opreme biće organizovana od srede, 24. avgusta do 9. septembra u prostorijama Udruženja građana NS blok.
Besplatna razmena udžbenika i školskog pribora od srede na Trgu Marije Trandafil
Foto: 021.rs
Svaki početak školske godine utiče na kućni budžet i ovom akcijom ovo udruženje već dugi niz godina želi da pomogne roditeljima i učenicima kako bi obezbedili udžbenike i uštedeli novac.
Pozvani su svi zainteresovani da se priključe ovoj akciji, tako što će poneti udžbenike, lektire i školsku opremu koju žele da razmene.
Razmena će se održati svakog radnog dana od 9 do 20 časova na Trgu Marije Trandafil 4.
 
Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti na brojeve telefona 021/661-5503 i 065/580-1366 i preko mejla grupagradjanansblok@gmail.com.
  • Dada

    21.08.2022 19:42
    Sjajna akcija! Udžbenici, pribor, odeća+redovni troškovi...svakog septembra iste muke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.