Utorak pred Novosađanima: Dan idealan za ostajanje u krevetu

Posle tmurnog ponedeljka, pred nama je tmuran utorak.
Utorak pred Novosađanima: Dan idealan za ostajanje u krevetu
Foto: 021.rs

Dan pred Novosađanima je idealan za izbegavanje svih aktivnosti koje zahtevaju ustajanje iz kreveta.

Ukoliko baš niste u mogućnosti da se "zavalite" u krevet i dan posvetite maratonskom gledanju omiljene serije, pokušaćemo da vam olakšamo nadolazeći utorak uz neke praktične savete i obaveštenja.
Vreme
 
U Novom Sadu će u utorak biti pretežno tmurno i mogući su pljuskovi.
 
Najniža temperatura biće 15, najviša do 25 stepeni, uz slab severni vetar.
 
Meteorološke prilike neće pogodovati većini osetljivih i osobama sa hroničnim oboljenjima. Oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Očekivane meteoropatske reakcije su neraspoloženje i smanjenje radne sposobnosti, tako da imate izgovor za vaše nadređene. 
 
Preporučuje se pažnja u saobraćaju.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Petrovaradina, Budisave i Sremskih Karlovaca u utorak, 23. avgusta neće imati struje.
 
NOVI SAD
 
Vojvode Stepe 48, 50, 52, 54, 56, 60, 62, Uradi sam (Tehnomarket), Mobiltrade, "Ford i Mazda", Eastpoint, Lioner, Impuls hemija, Majski, Univerzal, Velefarm, od 9 do 10 časova.
 
PETROVARADIN/SREMSKI KARLOVCI
 
Bez struje će biti Dinka Šimunovića, Studeni do, Krajiška, Bukovački put, firma Tesla, Račkog 78, 77a, 83, Tome Maretića prema Puckarošu, naselje Puckaroš, Fazanerija, naselje Zanoš, VP Selište. Ove ulice bez struje će biti od 8.30 do 9.30 časova.
 
SREMSKI KARLOVCI
 
Petrovaradinska, Sime Milutinovića Sarajlije, Jovana Popovića, Doka 2, Patrijarha Rajačića, Braće Anđelić, Nikole Tesle, Pinkijeva, od 8 do 13.30 časova.
 
BUDISAVA
 
Cara Dušana od Partizanske do Železničke, od 9 do 10 časova.
 
Za sada nema najavljenih isključenja vode. Ukoliko do istih dođe, prvo mesto na kome ćete to saznati je naš radijski program, a ubrzo će biti objavljeno i na sajtu.
Gde ići?
 
Kao i obično, utorak ne donosi mnogo izbora Novosađanima koji žele da posete neki zanimljiv događaj. 
 
Zato i ostajemo pri svojoj preporuci da ovaj dan provedete u sopstvenoj organizaciji, radeći nešto što vama najviše prija. 
 
Možete i prošetati do galerije Saveza udruženja likovnih umetnika Vojvodine gde je još uvek otvorena postavka "To be or to click - Geometrija svetlosti, antinomijski asamblaž" Dušana Todorovića". Vrata Galerije otvorena su od 10 do 14 časova.
 
Utorak u Novom Sadu je uvek dobar dan za odlazak u bioskop. U zavisnosti od raspoloženja i ukusa, možete pogledati francuski film "Najgora osoba na svetu", triler u režiji Mela Gibsona "Mesto usijanja", horor film "Siroče - prvo ubistvo", "Ne" u režiji Džordana Pila, i druga ostvarenja. 
  • Aleksej

    23.08.2022 07:51
    Xexe
    To se moze raci za svaki utorak, a i neke druge dane... zzz
  • Bane

    22.08.2022 22:08
    Bane
    Ko se nebi izlezavao? Ali treba zaraditi za osnovne potrebe a skupoca svakim danom sve gora!!! Tako da jos u krevetu se iznerviras kada se setis koliko para treba a nemaaaa!!! Nek uzivao ko moze ostali nek se savijaju bez obzira na vremenske prilike!!!
  • Novosađanka

    22.08.2022 21:58
    Znate l' za ono
    "Utorke mrziim i tačka"....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti