Kako do kvalitetne stručne obuke i sertifikata za poslovanje za najviše tri meseca?

Stručne obuke, prekvalifikacije, dokvalifikacije i osposobljavanja za pojedinačne veštine neki su od najpopularnijih načina za promenu zanimanja.
Kako do kvalitetne stručne obuke i sertifikata za poslovanje za najviše tri meseca?
Foto: Pixabay

Takođe su način na koji već osposobljeni stručnjaci dobijaju dodatna znanja, praksu i neophodnu dokumentaciju kako bi otvorili sopstveni biznis ili/i radili potpuno u skladu sa zakonom.

Auto-moto i elektro obuke, bezbednost i zaštita, građevina i mašinstvo samo su neke od najpopularnijih obuka na našem tržištu poslednjih godina, a interesovanje za rad u ovim sektorima samo raste. Zato je uvek dobra odluka da unapredite svoje znanje i veštine uz pomoć stručnjaka u oblastima koje su vam od interesa za rad i biznis.

Ko sprovodi ove obuke?
 
Više od 40 oblasti obuhvaćeno je stručnim kursevima, obukama, prekvalifikacijama i dokvalifikacijama u ponudi Akademije Oxford, stručnog partnera Nacionalne službe za zapošljavanje u organizaciji rada sa onima koji su u potrazi za napretkom u karijeri.
 
U periodu od tri meseca, steći ćete neophodno znanje, ali i diplomu, sertifikat ili uverenje (u zavisnosti od oblasti koja vas zanima) uz pomoću kojih ćete uspešno raditi na unapređenju poslovanja. 
 
Pomoć na putu pružaju vam iskusni predavači u oblasti koju odaberete - bilo da je to menadžment, konsalting, upravljanje kvalitetom, transport ili zanati koji su sada neverovatno dobro plaćeni i vrlo traženi.
 
Znanje i veštine koje dobijete na stručnim obukama Akademije Oxford možete da primenite bilo gde u svetu, što zna već više od 20.000 polaznika u sferi stručnih i zanatskih obuka, a koji su iste pohađali upravo u Akademiji Oxford.
 
Sve obuke obuhvataju teoriju i praksu, a imaćete priliku da veštine stičete u mnogim preduzećima i firmama profesionalizovanim baš za vašu oblast. Ukoliko postoji preduzeće u kojem vi želite da pohađate praksu, i to je mogućnost koju nudi Akademija Oxford.
 
Pre nego što se uputite na praksu, obavezno je pohađanje obuke iz bezbednosti i zaštite na radu - čime ćete biti potpuno spremni da se uhvatite ukoštac sa svim izazovima na terenu.
 
Oni koji imaju posao kojim su zadovoljni, ali imaju potrebu da provere svoje veštine, mogu da pohađaju proveru stručne osposobljenosti u organizaciji Akademije Oxford. 
 
Šta je konkretno u ponudi?
 
Ukoliko vas zanima auto i elektro struka, u ponudi Akademije Oxford nalaze se obuke za automehaničara, dijagnostičara, električara i servisera, tapetara ili limara, te za instaliranje klimatizacije ili video-nadzora. Tu su i serviseri tehnike i elektromonteri, a celokupnu ponudu pogledajte OVDE.
 
Ukoliko vas, pak, interesuje bezbednost i zaštita, tu su obuke iz oblasti fizičkog obezbeđenja, procene rizika, bezbedne upotrebe interneta, redarske službe, bezbednosnih propisa i drugih oblasti o kojima možete detaljno da se informišete OVDE.
 
Kako da se prijavim?
 
Sve informacije o dostupnim obukama dobićete kontaktiranjem bilo koje od mnogih poslovnica Akademije Oxford širom Srbije. Pogledajte celokupnu ponudu stručnih obuka i kurseva OVDE i prijavite se već danas, a novosti pratite i na Fejsbuku i Instagramu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti