Emerald Hill dani pretprodaje: Idealna prilika za kupovinu stana u Novom Sadu

Kompanija Emerald Hill, ugledni investitor stambenih objekata u Novom Sadu, organizuje Dane pretprodaje od 5. do 7. septembra.

Svim zainteresovanim kupcima predstaviće tri svoja najnovija projekta: "Marinera Residence", "Led Residence" i "Vila Emerald 2", koji će se graditi na pažljivo biranim lokacijama u Novom Sadu.

Emerald Hill sad već tradicionalno organizuje događaj u kojem zainteresovani imaju ekskluzivnu priliku da obezbede kupovinu odličnog stana po najpovoljnijim uslovima. Specijalni popusti će biti odobreni samo tokom Dana pretprodaje.

Jovan Nedeljkov,  direktor prodaje u Emerald Hillu, u razgovoru za 021.rs ukratko opisuje pojedinosti svakog projekta: 
 
"Marinera Residence": višeporodični stambeni objekat, koga predstavljaju dve četvorospratne lamele sa ukupno 67 stambenih jedinica, jedan lokal, 55 garažnih mesta u suterenskoj garaži i 14 garaža u prizemlju objekta.
 
Objekat će se graditi u ulici Mornarska broj 23 u Novom Sadu, lokaciji koja je jedna od najpopularnijih gradskih lokacija: u blizini reke, sa mnoštvom sadržaja u neposrednoj blizini koji su potrebni za ugodno porodično stanovanje. Sam projekat nudi mnoštvo stanova sa dve spavaće sobe, između 50 i 60 metara kvadratnih.
 
"Led Residence": slobodnostojeći višeporodični stambeni objekat, koji se sastoji od dve četvorospratne lamele sa ukupno 75 stambenih jedinica, 62 garažna mesta u suterenskoj garaži i 16 parking mesta.
 
  
 
Objekat ćemo graditi u ulici Ledinačka 10 – 10a,  koja se nalazi u neposrednoj blizini centra Novog Sada, dijagonalno od hotela Šeraton, uvučena od glavnih saobraćajnica, sa jednom od najboljih mikrolokacija u gradu. Projekat posebno krasi međuetažna visina od 2,7 do tri metra, biciklana, recepcija, kao i odlična povezanost sa svim delovima grada. Na raspolaganju su stanovi svih struktura, površina od 28 do 120 kvadratnih metara, sa posebnim akcentom na Penthouse galeriju.
 
"Vila Emerald 2": premium objekat u klasi porodičnog stanovanja, koji se sastoji od tri stambene jedinice, dve garaže i četiri parking mesta.
 
  
 
Vila se nalazi na adresi Geri Karolja 27, mirnoj i lepoj ulici u kojoj su dozvoljeni isključivo porodični stambeni objekti. Projekat nudi dva četvorosobna stana od 136 kvadratnih metara, kao petosoban od 186 kvadrata na penthouse galeriji, sa dosta dodatnog sadržaja koji kupac svakog od stanova dobija na korišćenje.
 
  
 
Objekat je otvoren sa tri strane, izuzetnog dizajna, konstrukcije, sa najvišim nivoom opreme i uređaja kojima kupac upravlja putem sistema pametne kuće.
Nedeljkov kaže da je za ovaj događaj specifično to što se po prvi put na tržište izlazi sa tri nova projekta odjednom.
 
"Naša želja je da dopremo do svih kategorija kupaca, kako sa zastupljenim strukturama i kvadraturama stanova, tako i sa lokacijama, karakterima objekata, opremom i da obezbedimo ponudu za rešenje stambenog pitanja za svačiji budžet. Nudimo Quality, Lux i Premium kategoriju", poručuje Nedeljkov.
 
Druga novina, kako dodaje, jeste ta da će kupcima biti ponuđeno i kompletno ili delimično opremanje nepokretnosti, koje, ako se ugovor do određene faze izgradnje, može biti ugrađeno i realizovano paralelno sa završetkom izgradnje stambenog objekta. 
 
Informacije o ovom događaju možete da dobijete pozivom na broj 069 8200 139 ili prilikom posete sajta Emerald Hill-a.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti