VIDEO Prvi čas - plivanje: Novosadske đake na putu do škole dočekalo "jezero"

Pljusak je jutros poplavio deo Satelita oko škole OŠ "Miloš Crnjanski".
VIDEO Prvi čas - plivanje: Novosadske đake na putu do škole dočekalo "jezero"
Foto: 021.rs
Roditelji dece koji su se javili redakciji 021.rs naveli su da je polazak prvaka, kao i ostalih učenika, jutros bio kao odlazak na plivanje, a ne u školu.

Stanovici Satelita kažu da su ulice oko škole bile pod vodom, posebno deo Anđe Ranković i Stevana Momčilovića, a voda se zadražala i do posle devet časova, kada je kiša slabije padala.

"Nije se moglo doći do škole, a da se ne pokvase noge. Čak i oni što su dolazili kolima do samog ulaza su se pokvasili, jednostavno je bilo 10, negde i 20 centimetara vode. Možda je palo više kiše, ali ovo je previše. Sve ulice plivaju ovde na Satelitu", kaže jedan od građana. 
 
 
Građani su javili da je velikih bara bilo i u Antona Urbana, kao i u drugim ulicama, te apeluju na nadležne da nešto preduzmu u vezi sa ovim problemom. 
 
  • Tea

    02.09.2022 08:52
    Trebali ste da vidite kako je bilo u Futogu ispred OS "Desanka Maksimovic",jadna deca i roditelji sa takvim direktorom skole
  • Uciteljica

    01.09.2022 22:05
    Novinari-zagovaraci
    Objavite onda i da je ekipa Vodovoda stigla u roku od 5 min i sanirana voda....budite toliko korektni
  • Lex

    01.09.2022 20:33
    Otkud sad kiša
    Pre 25 godina kad sam ja pohađao i završavao gore pomenutu školu, iste su se stvari dešavale kad padnu obilne kiše kao sada, pa niko nije pravio nikakvu frku oko toga. Preskoči se, obiđe se, hoda se po ivičnjaku, nekada i kroz pliće delove bare, nađe se obilazni put oko poplavljenog dela, bilo šta drugo, i nikome nije trčao kući da pljuje po državi, vladi i po svima ostalima zato što je pala malo jača kiša. Slažem se da je odvod atmosferskih voda u očajnom stanju, ali to nije problem od juče. Mnoge su vlasti zapostavile poslove u kojima nema profita. Nije to stvar partije, takvi smo ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.