FOTO: Grad reagovao zbog vode u ulicama oko OŠ "Miloš Crnjanski"

Gradske službe su reagovale nakon pisanja 021.rs o problemima sa zadržavanjem vode nakon padavina na površinama oko OŠ "Miloš Crnjanski".
FOTO: Grad reagovao zbog vode u ulicama oko OŠ "Miloš Crnjanski"
Foto: 021.rs
Za 021.rs u Gradskoj kući kažu da su nakon padavina u četvrtak ujutru inspektori naložili da se reši situacija na ovoj lokaciji.
"Nakon obilnijih jutarnjih padavina, po inspekcijskom nalogu, stručne službe nadležnog JKP "Vodovod i kanalizacija" urgentno su izašle na teren i obavile radove na uklanjanju veće količine vode sa kolovoza oko Osnovne škole "Miloš Crnjanski". Takođe, pročišćeni su slivnici, a u cilju efikasnijeg odvođenja atmosferskih voda sa saobraćajnih površina", naveli su iz Gradske kuće.
Iz grada su poslali i fotografije nakon što su nadležne službe reagovale.
 
 
U Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije kažu za 021.rs i da se radi na dugotrajnom rešavanju problema zadržavanja površinskih voda na toj lokaciji.
 
Navode da je toku postupak rešavanja imovinsko-pravnih odnosa za produžetak Ulice Anđe Ranković, u delu od Ulice Bate Brkića prema OŠ "Miloš Crnjanski", što je preduslov da bi se pristupilo projektovanju saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom. 
 
Navedeni projekat bi, kako kažu u Gradu, sem produžetka Ulice Anđe Ranković obuhvatio i obodne saobraćajnice oko škole.  
 
Kako je bilo jutros pogledajte u ovoj VESTI.
  • maja

    02.09.2022 08:41
    koje unspekcije????
    A koje su nadlezne inspekcije???Stanari u Radnickoj 41 ne
    mogu da izadju iz zgrade zbog vode.Odvodi su zapuseni
    zbog gradjevinskih radova.
  • Srdjan

    01.09.2022 22:42
    Prošle godine su rekonstruisali moju ulicu,takodje na Satelitu, sad imamo jezera a nismo ih imali 60godina. Hvala stručnjacima, možda praniraju razvoj vodnog turizma u kraju
  • Новосађанка

    01.09.2022 18:15
    Позз
    Није проблем само код школе, него и испред зграде Антуна Урбана 4, 4а, 4б и 4 ц. Свака мало јача киша, нама су улица, подруми и аути у води. Осим тог проблема, проблем је и паркинг на који паркирају наставници и родитељи, па ми кад дођемо с посла немамо где. Тако да би требао да се направи посебан паркинг за школу " Милош Црњански".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti