VIDEO Pogledajte kako kradu sitne delove na automobilima u Novom Sadu: Uigrani lopovi i nikom ništa

Krađa sitnih delova sa automobila nastavlja se u sitnim satima u Novom Sadu. Novosađani ostaju bez čepova na felnama, kapica za ventile, retrovizora i drugih delova.
VIDEO Pogledajte kako kradu sitne delove na automobilima u Novom Sadu: Uigrani lopovi i nikom ništa
Foto: 021.rs
Kako se može videti na dva snimka koja je redakciji 021.rs dostavio jedan Novosađanin, mladići idu sa lampom kroz ulicu Stevana Dejanova na Novom naselju i proveravaju na kojim točkovima ima kapica za ventile. 
Kamera je 22. avgusta u noćnim satima uhvatila grupu mladića koja je krala delove po automobilima. Kako se vidi na snimku, kradljivci su se podelili i "obrađivali" pojedinačna vozila.
"Kradu čepove na felnama, branike, sve što stignu. Prijavljeno je policiji i nikom ništa do danas. I ranije se kralo, bicikli, felne, nikad ništa nije rešeno", navodi ovaj Novosađanin za 021.rs.
 
 
Kako je 021.rs nedavno pisao, slično iskustvo imao je još jedan građanin, kojem je s automobila nestao čak i deo branika.

 Tada smo pitali policiju za statistiku u vezi sa ovim slučajevima, kao i za učestalost ovakvih krađi, ali nikakav odgovor do danas nismo dobili.

  • Tja

    05.09.2022 13:53
    @Nimbus

    Verovatno su imali celunocnu akciju, ali to jutro kada sam primetio, nikom u okolini od komsija nisu skinuli, a bilo je jos istih i raznih modela. Nego su debilcine ostetile farbu, pretpostavljam da su srafcigerom skidali znak. Da su me lepo pitali je l' mogu da dam koji dinar za metadonsku terapiju ili za kartu do odbegle devojke iz Banja Luke, pa ajde.
  • Bond

    05.09.2022 11:26
    LaMer
    Jutros izlazim iz zgrade, sa komsijinog poreza, namera, ukradena dva para i polomljeni retrovizoro
  • Djura

    05.09.2022 11:03
    @Gradjanin
    To su ti sunarodnici, i sve je vise takvih. Znam, tesko je shvatiti ali eto... Naucili ih ovi na vlasti da se tako napreduje u zivotu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.