VIDEO: Ulicom u Sremskim Karlovcima "teče reka", meštani kažu da su odgovorni izvođači radova

Na Fejsbuku je objavljen snimak ulice u Sremskim Karlovcima kojom, nakon kiše, "teče reka".
Kako se navodi u Fejsbuk grupi "Sremski Karlovci aktuelno", snimak je iz Fruškogorske ulice, a objavljen je u četvrtak.
Kako piše u objavi, izvođači radova su skinuli ivičnjak koji je ranije usmeravao vodu na mnogo širu Ulicu braće Anđelić.
 
O problemima stanovnika tog dela Sremskih Karlovaca zbog izvođača radova, 021.rs je pisao pre mesec i po dana. 
 
Velika udubljenja na putu, koja su nastala nakon obilnih padavina u Ulici braće Anđelić, nisu bila sanirana, ali ni ograđena, a nadležni nisu reagovali.
 
Na mestu udubljenja su se pre kiše nalazili šljunak i pesak koji su nasuti kada se gradila vodovodna mreža i atmosferska kanalizacija.
 
Jaka kiša je uspela da ove delove skroz uništi, a šljunak i pesak se, u slapu koji je silazio sa gornjih delova Karlovaca, spustio skroz do centra. Više o tome čitajte OVDE.
 
Podsećamo da su brojne ulice u Novom Sadu bile poplavljene pre dve nedelje nakon jake kiše, pa je jedan sugrađanin i plivao u Jevrejskoj ulici, a prvi dan škole za đake na Satelitu bio je u četvrtak kao odlazak na bazen, a ne u školu.
  • Rade

    04.09.2022 10:15
    Ha, rezultat glasanja polako dolazi na naplatu....svi koji su uzimali po par crvenih, treba da im bude jasno da će vratiti desetostruko!
  • Herc 78

    04.09.2022 08:45
    Ma nemoj
    Nisam iz Sr. Karlovaca, ali sam često u njima i zaista me zanima šta je to tako krucijalno izgrađeno do 2012. godine, pa da sad kukate kako aktuelna vlast ništa ne radi?
  • Dusan

    03.09.2022 19:40
    Zrelo za generalni remont.Sve

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti