Grad spremio 16,6 miliona dinara za igralište na Satelitu, evo kako bi trebalo da izgleda

Gradska uprava će finansirati gradnju dečijeg igrališta u bloku zgrada uz produžetak Bate Brkića na Satelitu.
Grad spremio 16,6 miliona dinara za igralište na Satelitu, evo kako bi trebalo da izgleda
Foto: 021.rs

Kako se 021.rs uverio uvidom u dokumentaciju, urediće se oko 1.000 kvadratnih metara blokovske površine između Bate Brkića, Anđe Ranković i Braće Dronjak, gde su prethodnih godina sagrađene zgrade. 

Deo prostora će biti behatoniran i tako će se napraviti staze, dok će dečije igralište zauzimati oko 400 kvadrata.
Predviđeno je da se na igralištu postave po dve klackalice, ljuljaške i njihalice, zatim kula za penjanje, kula sa mostićem i dva tobogana za decu uzrasta od jedne do četiri godine, kao i kula sa toboganom, te zid za penjanje za decu od tri do šest godina. 
 
Uz igralište će biti postavljeno osam klupa, četiri kante za otpad i ograda. 
 
 
Procena Uprave za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) je da su ovi radovi vredni 16,6 miliona dinara bez PDV-a, dok je rok za izvođenje radova 120 kalendarskih dana. 
 
Rok za dostavlajnje ponuda na tenderu UGZI-a je 21. septembar.
  • ZoxiNS

    07.09.2022 00:45
    Igralista
    Ajde napravite tako nesto i u Futogu. Nema normalnog igralista za decu nigde. Postoji jedan mali parkic koji ima par ljuljaski, tobogan i par klackalica i to je sve. Dajte neke penjalice, lavirinte...nesto sto je i za manju decu (do tri godine).
  • Vaspitacica

    07.09.2022 00:02
    16.6 miliona dinara za to što ste nabrojali? Ja kako god računam ne izadje vise od 2 miliona. Volela bih da dobijem pojedinačne stavke da vidim sta to toliko kosta.
  • Melina

    06.09.2022 15:21
    Gde je to tačno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti