GSP ponovo izdvaja više od dva miliona za renoviranje toaleta na MAS-u

Gradsko saobraćajno preduzeće ponovo će izdvojiti više od dva miliona dinara za popravku toaleta za zaposlene na Međumesnoj autobuskoj stanici.
GSP ponovo izdvaja više od dva miliona za renoviranje toaleta na MAS-u
Foto: 021.rs

Zimus je GPS obnavljao toalete na prizemlju, a ovog puta će se rekonstruisati muški i ženski toalet na spratu stanice. Iako je cena radova gotovo ista kao i u slučaju prethodnih, prostor je upola manji. 

Najpovoljniju ponudu uputio je "IN-Pro-Sibir" iz Novog Sada, koji će ove radove obaviti po ceni od 2,1 milion dinara. Rok za radove je 30 dana.
 
Posao rekonstrukcije radi preduzeće osnovano pre sedam meseci, u vlasništvu Miloša Kvrgića. On je prethodno bio vlasnik preduzeća "Pro-tim MK", koje se nalazilo na istoj adresi kao "IN-Pro-Sibir", a koje je obavljalo radove na rekonstrukciji toaleta u prizemlju MAS-a, kao i druge poslove za GSP.
Tenderska dokumentacija je gotovo identična javnoj nabavci za radove koji su se obavljali u prizemlju. Daje se sličan opis razloga za rekonstrukciju, šta je potrebno da se popravi, a razlikuju se samo brojevi u specifikaciji, s obzirom na to da kvadratura nije ista, a potrebno je dodati i jedan pisoar. 
 
 
Radovi podrazumevaju rekonstrukciju i zamenu sanitarija, podne i zidne obloge, unutrašnje i fasadne stolarije, kao i vodovodne i kanalizacione instalacije. Biće tu novih keramičkih pločica, četiri ALU vrata, dva umivaonika, wc šolje, kotlići, ogledala, radijatore...
  • Milica

    08.09.2022 07:19
    Nema ni na Zlatiboru.
    Šta će nama toaleti,ko da ih održava,čudimo se što nas Rusi vide kao aljkave i prljave i jesmo takvi.Gde god da odete u centar u manastir,na izletište nigde nema toaleta a o higijeni ako ga već ima tužna priča.Evo Zlatibor blješti od glamura a nigde javnog toaleta.Kultura,šta će te.
  • milenko

    08.09.2022 05:01
    Grad kuhhulture
    U Futoškom p. , ''najvećem gradskom parku'' nejjma ni poljski wc,ni Toi-toi, al zato ima kultureee gari. Svi koji pišaju su kulturni i ''sakriju se'' iako je vegetacija prdnula u fenjer jer suša je žestoka a ''kap po kap'' ne fercera ! ! ! ! !
  • Analitičar

    07.09.2022 21:06
    Bravo Žarko, bravo 021!
    Pravi primer profesionalnog novinarstva.
    Čak i za ovakvu naprednu toaletsku temu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti