Cvetna pijaca pomerena za sledeći petak i subotu, kao i akcija zamene starog papira za sadnice

Organizatori su "Jesenju cvetnu pijacu" najavljenu za 16. i 17. septembar zbog lošeg vremena pomerili za naredni petak i subotu.
Cvetna pijaca pomerena za sledeći petak i subotu, kao i akcija zamene starog papira za sadnice
Foto: 021.rs
"Inženjeri zaštite životne sredine" akciju zamene starog papira za sadnice, koja je planirana u okviru Cvetne pijace, takođe pomeraju.
Novi termini akcije su: u petak, 23. septembra od 8 do 19.30 časova, u subotu, 24. septembra od 8 do 14 časova, u petak, 7. oktobra od 8 do 19.30 časova i u subotu 8. oktobra od 8 do 14 časova.
Akcija će se organizovati na platou ispred Spensa.
 
Svi koji donesu 10 kilograma starog papira na štandu "Inženjera zaštite životne sredine" dobiće sadnicu cveća, a oni koji donesu 60 kg starog papira dobiće sadnicu drveća.
 
Na štandu "Inženjera zaštite životne sredine" svi zainteresovani moći će da dobiju i više informacija o procesu reciklaže i načinima na koji mogu da smanje svoj uticaj na životnu sredinu i doprinesu njenom očuvanju, kao i načinima na koje možemo da odgovorimo na klimatske promene koje nas svakoga dana sve više pogađaju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti