Auto-moto berza na Novosadskom sajmu od 16. do 18. septembra

Četvrta Auto-moto berza biće održana od 16. do 18. septembra, na Novosadskom sajmu.
Auto-moto berza na Novosadskom sajmu od 16. do 18. septembra
Foto: 021.rs
Kako je navedeno, cilj manifestacije je promocija automobilizma i povezivanje potencijalnih kupaca i prodavaca polovnih vozila. 
Predsednik Saveza vozača Vojvodine Marko Topo najavio je da će, između ostalog, prvog dana manifestacije biti organizovana panel diskusija "Problemi u registraciji starovremenih vozila".
"'Stari automobili' ove godine kao posebnu celinu donose izložbu BMW-a, koja će atraktivnim modelima prikazati deo istorije kroz nekoliko decenija. U subotu, 17. septembra, je program zatvaranja moto sezone, u kojem će više od 500 dvotočkaša krenuti sa Mišeluka u 14 časova. Po dolasku na Sajam počeće Street fight – takmičenje u akrobacijama na motociklima, uz bogat muzički program", rekao je Marko Topo. 
 
Kapije Novosadskog sajma za publiku biće otvorene u petak od 12 do 18 časova, u subotu od 10 do 20h i u nedelju od 10 do 18 časova. 
 
Cena ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 250 dinara, a prodavaće se na blagajnama Novosadskog sajma.
 
Prvog dana Auto-moto berze, u petak, 16. septembra, za organizovane posete škola je besplatan ulaz.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti