Dentalni turizam: Novi Sad sve popularnija destinacija, a jedna ordinacija se naročito ističe

Stomatološke usluge u Srbiji godinama su privlačne strancima širom Evrope, ali se zbog i do pet puta nižih cena za intervencije u Srbiji odlučuju i državljani SAD i Kanade.

Cena nije jedini faktor - gotovo svi koji se odluče za stomatološku intervenciju u Srbiji već znaju da će dobiti kvalitetnu uslugu u našim ordinacijama.

Sigurno ste čuli za dentalni turizam, poslednjih godina sve popularniji turistički pravac za koji se odlučuju i naši susedi u regionu. Poseta Srbiji postaje još isplativija kad se uzme u obzir višestruko jeftinija poseta stomatologu i rešavanje bilo kakvog problema, organizovan smeštaj i slobodno vreme koje možete da provedete u, recimo, Novom Sadu.

Upravo ovakvu uslugu za posetioce iz inostranstva u Novom Sadu uspešno organizuje jedna od najpopularnijih stomatoloških ordinacija, Dental Centar "Bobić".
 
Bilo da vas interesuju implanti, proteze, krunice, viniri ili bilo koja estetska dentalna usluga, Dental Centar "Bobić" nudi vrhunsku uslugu od početka do kraja - postavljanja pravovremene dijagnostike, proračun cene i dužine boravka, utvrđivanje terapije, ali i prevoz do smeštaja u renomiranom hotelu i koordinaciju najboljeg turističkog iskustva, u skladu s vašim željama i potrebama.
 
Dostupne su vam usluge iz oblasti implantologije, paradontopatije, ortodoncije, zubne protetike, kao i estetska stomatologija i sve nove tehnologije koje su po značajnije nižim cenama u odnosu na zemlje Zapada, uz isti kvalitet, dostupne upravo u Novom Sadu.
 
 
To znači da na jednom mestu rešavate sve tegobe, ali na raspolaganju imate i vrhunske estetske stomatološke usluge po pristupačnim cenama.
 
Ukoliko se odlučite za Dental Centar "Bobić", pruža Vam se ceo paket usluga koji uključuje transfer od aerodroma ili železničke stanice do organizovanog smeštaja u hotelu "Dash", na svega nekoliko minuta od ordinacije. Paket obuhvata i stomatološke intervencije koje će biti detaljno ugovorene i proračunate unapred, te nećete imati nijednu brigu.
 
Na vama je da putem mejla stručnjacima Dental Centra "Bobić" pošaljete snimak celokupne vilice, uz opis svojih problema, pitanja i želja, a potom ćete dobiti plan terapije uz sve dodatne informacije za Vaš individualni slučaj.
 
Dental Centar "Bobić" na sve stomatološke usluge daje višegodišnje garancije, ali na zubne implante dobijate doživotnu garanciju.
 
 
Takođe, kao pacijenti Dental Centra "Bobić", dobijate povlašćenu cenu smeštaja u hotelu - ali potrebno je da se dobro organizujete. Zbog popularnosti ove usluge, ugovorite svoj paket usluga barem dva meseca unapred i imaćete najudobniji smeštaj, vrhunsku uslugu i dovoljno vremena da Vam boravak u Novom Sadu bude za pamćenje.
 
 
Posetite zvaničan sajt Dental Centra "Bobić" za kompletan spisak usluga koje su na raspolaganju, a kontaktirajte ordinaciju već sada na mejl info@dentalbobic.com ili na broj telefona 063/821-7839 i započnite svoj put do zdravog i lepog osmeha.
 
Dental Centar "Bobić" nalazi se u Ulici Koste Abraševića 44. Radno vreme ordinacije je od ponedeljka do petka 08-20h, a subotom 09-12h.
 
Za još novosti i korisnih informacija pratite "Bobić" i na Instagramu i Fejsbuku.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti