Stiže nova oprema za novosadsku komunalnu miliciju: Čizme, džemperi, ali i letnja odeća

Novosadska komunalna milicija uskoro će dobiti novu opremu.
Stiže nova oprema za novosadsku komunalnu miliciju: Čizme, džemperi, ali i letnja odeća
Foto: 021.rs

U sklopu redovne javne nabavke Službe za zajedničke poslove, kupuje se po 36 letnjih i zimskih kačketa, po 36 zimskih kapa i potkapa, 291 par letnjih pantalona i 194 pari zimskih pantalona.

Takođe, komunalna milicija će dobiti još 194 pari letnjih pantalona - kratkih, sa nogavicama do iznad kolena.

Nabavlja se i 18 opasača, 485 majica dugih rukava i 970 majica kratkih rukava, kao i 485 letnjih "polo" majica dugih rukava i isto toliko komada letnjih "polo" majica kratkih rukava.
 
 
Komunalna milicija imaće na raspolaganju još 18 jakni i džempera, kao i isto toliko pari kišnih mantila, rukavica i svetlobojnih prsluka. U sklopu nabavke je i 1.455 pari letnjih čarapa, 970 pari zimskih čarapa i 485 pari nazuvica.
 
Uz svaki komad odeće, dobavljači moraju da isporuče i odgovarajući broj znački, oznaka i identifikacionih pločica za komunalnu miliciju.
 
Inače, kačketi i kape su crne boje, a letnje i zimske pantalone su tamno zelene boje, muškog i ženskog kroja, sa bočnim džepovima. Kratke letnje pantalone su takođe tamno zelene boje, sa dubokim bočnim džepovima i, kao što smo pomenuli, sa dužinom do iznad kolena.
 
Letnje i zimske majice su takođe tamno zelene, dok su "polo" majice svetlo sive. Jakne su sa postavom, uloškom (koji se može nositi samostalno, kao duks), kapuljačom i zaštitom od vetra, nepropusne i tamno zelene boje. Džemperi komunalne milicije su polurolke crne boje, izrađeni od vune i akrila.
 
Kišni mantili, odnosno kabanice su tamno zelene boje, dok je svetloodbojni prsluk žute boje.
 
Osim odeće, za komunalnu miliciju se kupuje i obuća. U pitanju je 18 pari kožnih, nepropusnih, crnih čizama, te 97 pari plitnih radnih cipela od kože, sa anatomskom postavom. Kupuje se i sportske patike crne boje, namenjene za trčanje.
 
Inače, nove uniforme se kupuju svake godine, pa je tako prošle godine robu isporučila firma "Manevar" doo po ceni od 6,8 miliona sa PDV. Istoj firmi je pretprošle godine ovaj posao dodeljen po ceni od 10,3 miliona dinara sa PDV.
  • Nebeski narod

    23.09.2022 13:04
    Zbog ovakih komentara tu smo i gde jesmo. Pojacacemo kazne ovoj bedi za tastaturama, mafijasi sa interneta.
  • Radnik

    22.09.2022 13:01
    Moracu od poslodavca trazit da mi nabavi gace i carape.
  • Yowan Snow

    22.09.2022 09:17
    Komunalci milicajci
    Video sam ih jednom na Najlonu!Bio je početak racije na Rome koji su vršili prodaju izvan pijace!Jedna plavuša je bila na ćošku pijace a druga šefica u kolima sa dva muškarca kod glavnog ulaza!Naplatili su im kazne i više nema spoljne prodaje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti