FOTO: Završava se prva faza radova na Futoškom putu, od ponedeljka počinje nova

Radovi na popravci kolovozne konstrukcije Futoškog puta, koji su započeli 27. septembra, intenzivno napreduju i odvijaju se planiranom dinamikom.
FOTO: Završava se prva faza radova na Futoškom putu, od ponedeljka počinje nova
Foto: Grad Novi Sad
U nedelju, 2. oktobra, završava se prva faza radova, koja obuhvata desnu kolovoznu traku na deonici od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića i ovaj deo saobraćajnice biće pušten u saobraćaj.
Od ponedeljka, 3. oktobra, radovi će se odvijati na levoj kolovoznoj traci (u smeru ka Ulici Bate Brkića), dok će saobraćaj biti preusmeren na suprotnu traku.
Kompletan završetak radova na delu Futoškog puta, od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića, uslovljen je povoljnim vremenskim uslovima, ali očekuje se najkasnije do sredine oktobra, kada će se preći na narednu deonicu ove saobraćajnice.
 
Iz Gradske kuće apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.
 
  • Posmatrač

    04.10.2022 18:00
    Sugestija
    Bilo bi dobro da su stavili signalizaciju u Bate Brkića u smeru ka Futoskoj pre skretanja u Anđe Rankovic. Jer se ovako sad ljudi vracaju nazad i prave jedva polukruzno jer tek kad dodju do semafora vide da nema ni levo ni desno.
  • NV

    02.10.2022 08:29
    Nemoze patrols da izadje na teren,mora da sedi u kancelariji!Kada je neko video plicajca na terenu da pesaci?????
  • Комша

    01.10.2022 14:21
    Просто не верујем да је стигла на ред Футошка да се среди. Оно сад је распад тотални.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti