FOTO: Potpuno obustavljen saobraćaj u Vojvođanskoj ulici, radovi i u Hajduk Veljkovoj

Popravka kolovoza u Hajduk Veljkovoj, kao i u Vojvođanskoj ulici, počinje danas, 5. oktobra, zbog čega će doći do izmena u odvijanju saobraćaja.
FOTO: Potpuno obustavljen saobraćaj u Vojvođanskoj ulici, radovi i u Hajduk Veljkovoj
Foto: 021.rs

Kad je reč o Hajduk Veljkovoj ulici, od srede će za saobraćaj biti zatvorena desna kolovozna traka u delu od Novosadskog sajma do Bulevara kralja Petra I.

Saobraćaj će se odvijati dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci, a dok traju radovi biće zabranjeno desno skretanje iz Novosadskog sajma.
Planirani završetak ove faze radova je u ponedeljak, 10. oktobra, nakon čega će početi radovi na levoj kolovoznoj traci, najavljuju u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije.
 
Takođe, danas 5. oktobra, radovi će početi i u Vojvođanskoj ulici. Saobraćaj će biti potpuno obustavljen, a obustava će biti na snazi u narednih nekoliko dana. Zatvorena je deonica do Ulice Vere Pavlović.
 
"I ovom prilikom Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije upozorava vozače da povećaju opreznost i svoju vožnju prilagode uslovima odvijanja saobraćaja u zonama radova", apel je nadležnih.
 
 
Juče su počeli radovi na Beogradskom keju, što je donelo OVE izmene u režimu saobraćaja.
 
Podsetimo, reč je o sanacijama kolovoza koje su ranije najavljene u velikom broju ulica u Novom Sadu, a na osnovu sporazuma sa Pokrajinskom vladom. Radovima će biti obuhvaćeno 20 ulica, a detaljnije o ovome čitajte OVDE.
  • Mika

    06.10.2022 11:10
    Put Šajkaškog odreda je asfaltiran prosle godine sad ce opet da se raskopava, jel smo mi toliko bogati?
  • Lokalac

    06.10.2022 06:36
    Da li je moguce da oni renoviraju ulice koje nisu tako lose, a ulice u katastrofalnom stanju ostavljaju i dalje da budu u tom stanju..pa sta se ovde desava, jel mi zivimo u matrixu nekom, ko pobogu donosi ovakve neracionalne odluke vise
  • Tatjana

    05.10.2022 18:41
    Kada
    se pročita zabrana saobraćaja u ulicama NS, čini se da je saobraćaj blokiran u celim gradu. Istina je, da su ulice u užasnom stanju, koji je povod da se istovremeno saniraju i napravi gori kolaps od postojećeg?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti