Bazen na Spensu dobija sportski semafor od 4,2 miliona dinara

Uz zatvoreni olimpijski bazen na Spensu uskoro bi trebalo da se postavi sportski semafor.
Bazen na Spensu dobija sportski semafor od 4,2 miliona dinara
Foto: 021.rs
Do sada nije postojala ova oprema koja će omogućiti kvalitetnije uslove za takmičenja u vodi.
Instalacija semafora je najavljena ranije, prilikom rekonstrukcije zatvorenog bazena. Sve se odužilo jer su radovi na bazenu trajali gotovo dve godine, s obzirom na to da se sve radilo ispočetka zbog katastrofalno obavljenog posla.
Semafor koji će biti postavljen košta 4,2 miliona dinara, a isporučiće ga niška firma "Fazi sport".
 
Ovo preduzeće je bilo i jedini ponuđač na javnoj nabavci. 
 
Prema ugovoru, rok za dostavljanje je 59 dana od potpisivanja ugovora, pa bi semafor mogao da se nađe kraj bazena u decembru.
  • Mira

    05.10.2022 12:39
    A da ih malo proverimo
    Pa mora da se finansirajju privatne srednje škole za decu rukovodstva spensa
  • Ns

    04.10.2022 11:49
    Paradoks
    Svaka nabavka opreme za sport je za pohvalu, samo u trenutku dok rukovodstvo Spensa bez razloga i zvanicnog dopisa isteruje klubove i trenere iz svlacionica koje koriste preko 30 godina i tako ih ostavlja bez istih koje su im potrebne je blago receno paradoks.
  • ex chapman

    04.10.2022 11:43
    KPRnR
    ovde lepo pise da to jedno sranje kosta 2.500 USD. za 5.000 uzimam samo dva komada i to odma

    toliko je vec postalo normalno da se na javnim nabavkama krade, da se vise niko ni ne pita da li je nesto preplaceno i za koliko. srecni ste samo ako to sto je renovirano/napravljeno/kupljeno ne crkne posle 6 meseci. a sve cesce se upravo to desava. ajd da vidimo dokle ce da radi taj preplaceni semafor. bice dobro ako se zbog strucne montaze (koja se naravno placa posebno) ne otkaci i ne upadne u bazen pun dece

    btw kad ce odgovorni odgovarati za svinjariju sa renoviranjem bazena koja je placena 3 puta (a sva tri puta je kostala ko zna koliko puta vise nego sto je trebalo) a nije uradjena nijednom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti