Novi držači za bicikle i kod Elektrotehničke škole

Ukupno 185 držača za bicikle ove godine je postavljeno na 30 lokacija po Novom Sadu, navode u "Parking servisu".

Do sada je u Novom Sadu, na više od 200 lokacija, postavljeno više od 1.500 držača.

Većina lokacija za postavljanje držača određena je na osnovu zahteva građana i u skladu s njihovim potrebama u određenim delovima grada, poručuju u ovom preduzeću.

"Ova 'mala parkirališta' za bicikle postavljena su u svim delovima grada, a na ovaj način su pokrivene sve značajnije institucije u gradu, kao i banke, škole, pijace. Držači su postavljeni i u dvorištima škola, OŠ 'Kosta Trifković', OŠ 'Ivo Lola Ribar', a upravo ovih dana se postavljaju i u srednjoj Elektrotehničkoj školi", navode u "Parking servisu".
 
Inače, Novosađani se ovom preduzeću mogu zvanično obratiti i predložiti lokacije za postavljanje držača za sledeću godinu na mejl adresu: office@parkingns.rs.
  • Zima

    07.10.2022 10:30
    Držači za bicikle
    Ispred Filozofskog fakulteta u NS nisu postavili držače, uprkos tome što smo poslali zahtev.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti