Pozorište mladih gostuje na festivalu u Francuskoj

Jedna od najboljih predstava Pozorišta mladih "Na vukovom tragu" gostovaće 12. oktobra u Francuskoj, saopšteno je iz tog teatra.
Pozorište mladih gostuje na festivalu u Francuskoj
Foto: Pixabay
Predstavu je režirao Jakub Maksimov, inspirisan "Zovom divljine" Džeka Londona.
Biće to prvo gostovanje ovog teatra u Francuskoj i to u godini kada proslavlja svoj 90. rođendan.
Pozorište mladih će u francuskom gradu Šalonu učestvovati na Festivalu evropskih pozorišta za mlade.
 
U predstavi "Na vukovom tragu" igraju Saša Latinović, Slobodan Ninković, Neda Danilović, Jelica Gligorin, Slavica Vučetić, Aleksa Ilić i Dejan Šarković.
 
Priča prati kućnog psa Baka koji biva ukraden i prodat za rad u provinciji Jukon u Kanadi tokom "Zlatne groznice" na Klondajku. Bakova avantura je puna nevolja i iznenađenja, izazvanih ne samo nepoznatim okruženjem, već i buđenjem njegovog do tada nepoznatog duha.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.