FOTO: Zatvoren deo Bulevara Mihajla Pupina, evo kakav je režim saobraćaja do kraja oktobra

Sanacija dela kolovoza na Bulevaru Mihajla Pupina počeće danas, 17. oktobra.
FOTO: Zatvoren deo Bulevara Mihajla Pupina, evo kakav je režim saobraćaja do kraja oktobra
Foto: 021.rs

Popravljaće se deo od raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina do Trga Neznanog junaka, kod Varadinskog mosta.

Ovaj deo bulevara za saobraćaj će biti zatvoren do 27. oktobra.

Međutim, režijske saobraćajnice, odnosno silazak i uspon na most, biće dostupni za vozila. 
 
"Budući da je ova saobraćajnica vrlo prometna, molimo sugrađane za strpljenje i poštovanje signalizacije i koliko je moguće da u periodu izvođenja radova biraju zaobilazne pravce", poručuju u JKP "Put".
 
 
Autobusi GSP-a na linijama 3, 3A, 6, 9, 9A 60, 61, 62, 63, 64 i 69 promeniće trase kretanja. 
 
Linija 3 
 
Smer sa Detelinare - Od raskrsnice Jevrejske i Uspenske ulice autobusi će skretati desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).
 
Smer iz Petrovaradina - Autobusi će sa Varadinskog mosta skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, nastavljati pravo Kejom žrtava racije, zatim ulaziti desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu i dalje će nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Linija 3A 
 
Smer sa Železničke stanice - Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice autobusi će saobraćati pravo Bulevarom oslobođenja, skretati levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).
 
Smer iz Petrovaradina - Autobusi će sa Varadinskog mosta skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, zatim skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Jevrejskom ulicom i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Linija 6 
 
Smer sa Adica - Od raskrsnice Futoške ulice i Bulevara oslobođenja autobusi će saobraćati desno na Bulevar oslobođenja, skretati levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije do Beogradskog keja i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Podbare - Autobusi će sa Beogradskog keja saobraćati pravo Kejom žrtava racije, zatim skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, levo u Futošku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
Linije 9 i 9A
 
Smer iz Petrovaradina - Autobusi će sa Varadinskog mosta skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, saobraćati pravo Kejom žrtava racije, desno Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Novog naselja - Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi će saobraćati pravo Bulevarom cara Lazara, skretati levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).
 
Linije 60, 61, 62, 63, 64 i 69
 
Smer iz Novog Sada - Od raskrsnice Maksima Gorkog i Stražilovske ulice autobusi će saobraćati pravo Ulicom Maksima Gorkog, skretati levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).
 
Smer iz mesta - Autobusi će sa Varadinskog mosta skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, saobraćati pravo Kejom žrtava racije, zatim skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase autobuske linije 3 koristiće se privremeno stajalište na Keju žrtava racije - Maksima Gorkog (u smeru ka Varadinskom mostu) i postojeća stajališta drugih linija, osim autobuskog stajališta Bulevar oslobođenja - Futoška ulica.
 
Na izmenjenom delu trase autobuskih linija 3A, 6, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 koristiće se postojeća stajališta drugih linija i privremeno stajalište na Keju žrtava racija - Maksima Gorkog ( u smeru ka Varadinskom mostu). Autobusi na linijama broj 9 i 9A pored postojećih stajališta drugih linija koristiće privremena stajališta na Bulevaru cara Lazara (ispred Tehnološkog fakulteta) i privremeno stajalište na Keju žrtava racije - Maksima Gorkog (u smeru ka Varadinskom mostu).
 
Ova izmena važiće do 31. oktobra.
  • Bora

    19.10.2022 06:56
    @Justicija
    Za vreme korone nije nikog bilo na ulicama zato što nikog nije trebalo da bude na ulicama. Da li su putari ljudi? Da li je trebalo da crknu?
  • Justicija

    18.10.2022 15:55
    Sta se krije iza ovih radova?
    Za vreme korone nikog nije bilo na ulicama, mogli su raditi sve puteve u gradu i okolnim mestima ali avaj ... Sad nema ulice koja nije blokirana, prokopana, kolaps svakog dana, celog dana! Brzo rade, jedan sloj i gotivo...posle zime kad so izgrize taj jedan sloj betona mogu ponovo raditi, toliko o kvalitetu... Ni, bitno je da se kaze kako su uradili NESTO ... Pitam se pitam, sta se krije iza ovolikog sminkanja ulica?!
  • S.

    18.10.2022 14:59
    Kad bi jos i biciklisticku stazu uradili usput...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti