Četvrtak u Novom Sadu: Utakmica Voše i Crvene zvezde, sunčano i hladnije

Četvrtak Novosađanima donosi sunčano, ali hladnije vreme.
Četvrtak u Novom Sadu: Utakmica Voše i Crvene zvezde, sunčano i hladnije
Foto: 021.rs
Očekuje nas i utakmica Voše i Crvene zvezde, te se nemojte iznenaditi kada vidite veći broj policije na ulicama grada.
U međuvremenu, mi smo tu da vam donesemo sve najvažnije informacije za naredni dan.
Vreme
 
Četvrtak će u Novom Sadu biti sunčan, ali hladniji. Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar, uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura biće 5, a najviša 17 stepeni.
 
Meteorološke prilike izazvaće uobičajene tegobe većine hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i nervno labilnim bolesnicima. 
 
Kod meteoropata su mogući reumatski bolovi i neraspoloženje.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Novosadska toplana u četvrtak počinje radove na dve lokacije u Novom Sadu, zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja. U ulicama Branka Radičevića i Đorđa Zličića počeće izgradnja vrelovoda od TO "Sever" do Salajke. Za više informacija pogledajte OVDE.
 
Novosadska toplana je nastavila izgradnju vrelovoda u Temerinskoj ulici, u delu od Kisačke do Gundulićeve. U ovoj fazi radova biće raskopan kolovoz u zoni raskrsnice ulica Temerinske i Dositejeve zbog čega će Dositejeva ulica biti "slepa". Za više informacija, čitajte OVDE.
 
Delovi Novog Sada u četvrtak neće imati struje.
 
NOVI SAD
 
Bogdana Popovića 2-28 (parna strana), Desanke Maksimović 54, od 8.30 do 10.30 časova; Braće Grulović 2-14A, 1-17, Tone Hadžića 4-12, 18-30, 5-11, 15-21, 25, 31, Novaka Radonjića 41-47, Braće Lučić 25, od 8.30 do 10 časova; Braće Lučić 25, Tone Hadžića 16, od 10.30 do 12 časova; Naselje Bare i Vrbak kod servisa Stojanov i preduzeće Prodanović, od 8 do 13.30 časova.
 
Kontejneri za kabasti otpad biće od četvrtka do subote u MZ "Stepanovićevo" - Ugao ulica Solunskih dobrovoljaca i Vojvode Putnika, ugao ulica Vojvode Putnika i Biće Kesića, ugao ulica Vojvode Stepe i Vojvođanskih brigada, kao i ugao ulica Milunke Savić i JNA.
Gde ići?
 
Svakog četvrtka se ljubitelji stranih jezika okupljaju na Language Club-u u Radio kafeu, a početak je u 20 časova. 
 
Nastup Vojvođanskog simfonijskog orkestra održaće se od 20 časova u Sinagogi, a u okviru svečanog otvaranja Međunarodnog festivala umetničke muzike "Novosadske muzičke svečanosti". 
 
Javni sastanak Radio zajednice CK13 održaće se od 19 časova u Omladinskom centru CK13. Ovom prilikom će posetioci moći da se upoznaju sa dosadašnjim radom ovog onlajn radija koji je pušten u etar u maju ove godine.
 
Dečija likovna radionica "Start" održaće se od 18 časova u Ateljeu 15 na Petrovaradinskoj tvrđavi. Polaznici će moći da se oprobaju u veštinama vajanja, slikanja i craft-a.
 
Utakmica između FK Vojvodina i Crvene zvezde, a u okviru petog kola Super lige, odigraće se od 18.55 časova na stadionu Karađorđe.
 
Pregled austrijskog kratkog filma održaće se od 19 časova u Digitalnom omladinskom centru. Posetioci će moći da pogledaju izbor najzanimljivijih kratkometražnih filmova iz Austrije za prethodnu godinu.
 
Predavanje "O psihoanalizi Nikole Tesle" Milana Popova održaće se od 17.30 časova u Digitalnom omladinskom centru.
 
Akustična svirka Vanje Ilić održaće se od 20.30 časova u Kafe-galeriji Frida.
 
Predstava "Čarobnica iz Ulice Bonžur" održaće se od 18 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih.
 
Predstava "Pojačalo i gitara" Ivane Janošev održaće se od 20.30 časova na Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta.
  • Novosadjani

    20.10.2022 13:30
    Novi Sad to je nas grad koji nikad nije sam, nas Novi Sad. Samo VOŠA!
  • mi

    20.10.2022 10:12
    -
    VOŠA OLEE- NAPRED VOŠA!
  • Gio

    20.10.2022 08:22
    Svi na stadion
    IGRA VOSA !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti