Počinje grejanje u Novom Sadu

Grejanje u Novom Sadu počinje danas, 1. novembra, najavljeno je iz "Novosadske toplane".
Počinje grejanje u Novom Sadu
Foto: Pixabay
"Prema trenutno dostupnoj vremenskoj prognozi i spoljašnjim temperaturama koje se prate u realnom vremenu, Novosadska toplana će u utorak početi grejanje", stoji u saopštenju.

Radijatori u pojedinim delovima grada već su bili topli u ponedeljak uveče.

Toplana navodi da je, u skladu sa temperaturama, odnosno vremenskim uslovima i smernicama Gradskog veća, obavila tople probe 20. i 21. oktobra.
 
Dodaje se da se Toplana nalazi u režimu pripravnosti da u svakom trenutku isporučuje toplotnu energiju za sistem daljinskog grejanja u Novom Sadu.
 
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić rekao je juče da će se još videti da li će računi za grejanje Novosađanima za oktobar biti umanjeni jer je bio odložen početak grejne sezone.
 
Đurić za 021.rs nije mogao da potvrdi, ali ni da demantuje da li će stići takva odluka Gradskog veća. 
 
"Novosadsku toplanu smo zaključkom obavezali da prate stanje i vremenske prilike. Grejna sezona će (sada) početi, mi smo spremni, kao što smo bili spremni i pre nekih sedam dana. Pratićemo i dalje temperaturu", naveo je Đurić.
  • zeleno

    02.11.2022 07:29
    radijatori jedva smlačeni, skoro hladni, i to ujutru, grejna sezona nije počela
  • Nikola

    01.11.2022 21:16
    Za nasu decu
    Danas sam bio na roditeljskom sastanku u osnovnoj skoli u Novom Sadu od 18h. Znaci nastava jos traje. Hladni radijatori, roditelji u kaputima a deca i ucionicama bez kaputa. Pocela grejna sezona 1. Novembra???!!! Djaci osnovci, mali i smrzavaju se u skoli i kuci! Gradonacelnice, Gradsko Vece, Direktore Toplane! Gde vam je dusa, ljudskost? Sramote jedne! Mi vas placamo, za nase pare bi trebalo da grejete! Vas greju vase fotelje? Odmah u ime cocecnosti i postenja ostavke, barabe jedne! ZA NASU DECU!
  • Svetlana

    01.11.2022 18:43
    Grejanje
    Grejali su damo jutros, simbolično..trenutno su rafijatori u Sonje Marinković HLADNI

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti