Evo šta se trenutno radi od saobraćajnica u Novom Sadu, a šta se menja u narednih nekoliko dana

Druga faza radova u Gagarinovoj ulici, od Omladinskog pokreta do Bulevara kralja Petra I, trebalo bi da počne u utorak, 15. novembra, dok će prva deonica biti puštena u saobraćaj.
Evo šta se trenutno radi od saobraćajnica u Novom Sadu, a šta se menja u narednih nekoliko dana
Foto: Grad Novi Sad
U narednih nekoliko dana počeće i radovi na obnovi kolovoza u Ulici Petefi Šandora, koja će se sanirati po deonicama, a najpre će se izvoditi deo od Šumske do Gorana Kovačića.
Trenutno se izvode radovi na IV deonici Futoškog puta, u desnoj kolovoznoj traci (u pravcu grada), od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana. Saobraćaj se odvija dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci, a prohodna je i raskrsnica kod bolnice. 
U toku je prva faza radova u Gagarinovoj ulici (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta), kao i na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, (od semafora do Ulice Dinka Šimunovića), zbog čega su navedene deonice zatvorene za saobraćaj.
 
Na snazi je i potpuna obustava saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), dok je deo Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske) zatvoren usled izgradnje brze pruge.
  • Каћам

    15.11.2022 00:01
    Стари каћки пут кроз шуму
    Са обзиром да имате вишка у буџету пресвуците нам стари пут до новог надвожњака са аутопутем.
  • Voja

    14.11.2022 15:41
    Goldmana
    Deonica doktora Goldmana je bila kao pista i samo neimari znaju zašto se presvalči dobar put.
  • novosadjanka

    14.11.2022 08:52
    kada ce se konacno uraditi ulica MARIJA BURSAĆ ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti