Da budete upućeni: Večeras se pušta saobraćaj u Gagarinovoj, u toku radovi u više ulica

U toku su radovi na obnovi kolovoza u Futoškoj ulici, na deonici od Bulevara Evrope do Cara Dušana, zbog čega je saobraćaj obustavljen na ovoj kolovoznoj traci, a odvija se dvosmerno na suprotnoj.
Da budete upućeni: Večeras se pušta saobraćaj u Gagarinovoj, u toku radovi u više ulica
Foto: Grad Novi Sad

Kako navode u Gradskoj kući, asfaltiranje ove deonice biće završeno u petak, 18. novembra, ako vremenski uslovi to budu dozvolili.

Nakon asfaltiranja će se pristupiti obeležavanju horizontalne signalizacije da bi od ponedeljka, 21. novembra, radovi mogli da počnu na levoj kolovoznoj traci (od Bulevara Evrope do Hajduk Veljkove ulice).

Radovi se izvode i u Ulici Radomira Raše Radujkova, na kolovoznoj traci u smeru od Novog naselja ka Bulevaru Evrope. U ovoj fazi radova omogućeno je jednosmerno odvijanje saobraćaja od Bulevara Evrope ka Bulevaru Slobodana Jovanovića. 
 
U narednim danima počeće i radovi na izgradnji nedostajuće pešačke i biciklističke staze u Ulici Radomira Raše Radujkova (od Bulevara Evrope do novog parka).
 
U toku su radovi i u Ulici Petefi Šandora. Pošto je u pitanju ulica duga više od dva kilometra, radovi će se izvoditi fazno. Trenutno se sanira deonica od Šumske do Gorana Kovačića (bez raskrsnica), a saobraćaj će biti obustavljen dok se budu izvodili radovi na postavljanju novog asfaltnog sloja.
 
Danas se završavaju radovi u drugom delu Gagarinove ulice, od Omladinskog pokreta do Bulevara kralja Petra I i od večeras će ova deonica biti puštena u saobraćaj.
 
U završnoj fazi su radovi na delu Puta doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, na deonici od semafora do Ulice Dinka Šimunovića. Prema planiranoj dinamici, u četvrtak, 17. novembra, počinju radovi na sledećoj deonici, od semafora do pred Novosadsku ulicu i ovaj deo saobraćajnice biće zatvoren za saobraćaj. Dok traju radovi, za pristup Institutu građani treba da koriste pravac iz centra Sremske Kamenice, kroz Železničku ulicu.
 
Na izmenu planirane dinamike putarskih radova mogu da utiču nepovoljne vremenske prilike, koje meteorološke prognoze predviđaju u narednim danima.
  • Gagarin

    16.11.2022 22:37
    Trotoar u Gagarinovoj od Omladinskog pokreta do Jaše Tomića, desna strana, noge da polomiš i to ne "zbog platana". Oni skinuli kolovoz i ležeće policajce.
  • /

    16.11.2022 22:02
    /
    mora kosa da padne da im se slegne tlo kako valja da ne bi dobili sink holove /dobar izgovor para vredi/
    ne poliva milos trg zbog cistoce vec zbog podloge
  • Ns

    16.11.2022 16:58
    Lose su se preracunali. Moraju pare iz budzeta da se potrose jer u suprotnom ce sledece godine dobiti manje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti