Kiša, kiša, kiša i kiša...pa košava

U Novom Sadu će u petak ujutro ponegde biti kratkotrajna magla, a u toku dana oblačno s pljuskovima.
Kiša, kiša, kiša i kiša...pa košava
Foto: 021.rs
Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar, tokom dana u pojačanju. Uveče i u toku noći vetar će biti u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura 7, a najviša 12 stepeni.
I u subotu obilna kiša, a temperatura će se kretati od 6 do 10 stepeni. I nedelja i ponedeljak tmurni, uz kišu. U nedelju će najviša temperatura biti 8, a u ponedeljak 7 stepeni. U utorak malo toplije, ali će početi da duva košava. Najviša dnevna temperatura biće 10 stepeni.
Biometeorološka prognoza za petak, 18. novembar:
 
Očekivana biometeorološka situacija uticaće nepovolјno na većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje srčanim, cerebrovaskularnim bolesnicima, kao i osobama sa respiratornim obolјenjima. Reumatski bolovi i promenlјivo raspoloženje su očekivane meteoropatske reakcije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti