FOTO: Opremite se za zimu kvalitetno - s.Oliver ima odlične popuste za Black Friday

Kvalitetne jakne, kaputi i ostala zimska garderoba renomiranog brenda s.Oliver mogu se povoljno kupiti u okviru Black Friday dana.
Od četvrtka, 24. novembra, do nedelje, svi artikli biće sniženi za 25 odsto.
Popusti se odnose na sve objekte u Beogradu, Novom Sadu (TC BIG) i u Subotici.
Stižu hladni dani, te je i vreme za zimsku garderobu. Veoma je važno da kada kupujete, pažljivo birate kvalitetne stvari, koje ćete moći da nosite sa stilom, više sezona i u najrazličitijim prilikama. Upravo je sklad dizajna, udobnosti i kvaliteta odlika brenda s.Oliver, pri svakom pažljivo dizajniranom komadu odeće.
 
Jedinstvenu priliku da po sniženim cenama kupe bilo šta iz širokog asortimana ovog čuvenog brenda, imaće svi oni koji posete butike s.Oliver u narednih nekoliko dana.
 
 
Takođe, svi koji žele mogu da se uključe u lojaliti program, zahvaljujući kojem ih čekaju brojne pogodnosti. O čestim popustima i svim aktuelnostima i novim kolekcijama dobijaće obaveštenja, kako bi na vreme priuštili željeni komad odeće.
 
 
Šta je sve na popustu?
 
U ovih nekoliko dana, za 25 odsto biće sniženi svi artikli u prodavnicama ovog nemačkog modnog brenda u Srbiji, te retka prilika ne bi trebalo da se propusti. Jakne, kaputi, svečane haljine, košulje, pantalone, obuća - za sve starosne grupe biće znatno povoljnije.
 
 
Fokus s.Oliver radnji je na visokokvalitetnim proizvodima za muškarce, žene i decu, modernom dizajnu i toploj atmosferi. s.Oliver je namenjen tinejdžerima i mladim odraslim osobama, dok se s.Oliver black label obraća sofisticiranijoj publici sa generalno klasičnim stilom.
 
 
s.Oliver u Novom Sadu
 
Prva s.Oliver radnja u Novom Sadu nalazi se u BIG šoping centru i prostire se na 170 kvadratnih metara prodajnog prostora. Ovo je prva radnja u Srbiji sa potpuno novim konceptom i izgledom radnje.
 
Kupce koji posete s.Oliver butike očekuje potpuno novorazvijeni koncept prodavnica koja proizvod čini glavnim protagonistom. Velikodušan dizajn svake prodavnice, kao i svetle, rezervisane i tople boje daju kolekcijama neophodnu slobodu da utiču i inspirišu. Pažnja ka detaljima je takođe evidentna u načinu na koji je outfit predstavljen: prefinjene i iznenađujuće kombinacije ležerne, poslovne i prigodne odeće prikazane su na novim, realističnim modelima i prikazuju čitav asortiman brenda.
 
Osnovana 1969. godine od strane Bernda Frajera, s.Oliver grupa se razvila u jednu od vodećih evropskih modnih kompanija za samo nekoliko decenija i proslavila je 50. godišnjicu 2019. godine. Grupa zapošljava oko 5.100 ljudi širom sveta. 
 
Samo deo sniženog asoftimana možete pogledati u galerijama fotografija, a više informacija možete naći na sajtu, kao i na društvenim mrežama fejsbuk i instagram.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti