Dečaku Savi iz Novog Sada potreban novac za lečenje u Podgorici

Petnaestogodišnjem Novosađaninu Savi Đuraninu potrebna je novčana pomoć za lečenje retke bolesti na Poliklinici u Podgorici.
Sava boluje od spastične kvadripareze koja je posledica encefalomijelitisa. Do sada je više puta bio hospitalizovan, a njegovo stanje se naglo pogoršalo kada je u februaru 2018. godine pao u komu izazvanu virusnom infekcijom.
 
Za lečenje mu je potrebno 6.000 evra.
Vezan je za invalidska kolica, ima poremećaj govora koji se ispoljava u smetnjama u stvaranju glasova, kao i izražen konvergentni strabizam.
 
Trenutno pohađa Srednju tehničku školu "Mileva Marić Ajnštajn".
Osim toga, sredstva su mu potrebna i za specijalističke preglede, ortopedska pomagala, opremu za vežbanje u kućnim uslovima, fizioterapije kao i rehabilitacije u zemlji i inostranstvu, laboratorijske analize, medicinski potrošni materijal i medikamente.
 
Savi možete pomoći tako što ćete poslati SMS poruku na broj 3030, sa brojem 561, a cena poruke je 200 dinara ili uplatom na račune. Za više informacija pogledajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti