Put doktora Goldmana u Kamenici od večeras ponovo prohodan, Ulica Raše Radujkova od utorka

Deo Ulice Radomira Raše Radujkova, u smeru od Bulevara Evrope ka Bulevaru Slobodana Jovanovića, u utorak, 29. novembra biće otvorena za saobraćaj.
Put doktora Goldmana u Kamenici od večeras ponovo prohodan, Ulica Raše Radujkova od utorka
Foto: Grad Novi Sad
Danas, 28. novembra su počeli radovi u Ulici Tone Hadžića, a završetak je planiran za subotu, 3. decembar.
Obnavlja se kolovoz i u Sremskoj Kamenici. U završnoj fazi je asfaltiranje poslednje deonice Puta doktora Goldmana, od Novosadske ulice do pred kružni tok i od večeras će ova saobraćajnica biti otvorena za saobraćaj. Obeležavanje saobraćajne signalizacije obavljaće se pod saobraćajem pa se apeluje na vozače da povećaju opreznost.
Asfaltiranje kolovoza u Ulici Marka Oreškovića biće završeno u sredu, 30. novembra, dok će dan kasnije biti uspostavljen redovan saobraćaj.
 
Od subote, 26. novembra uspostavljeno je redovno odvijanje saobraćaja u Futoškoj ulici, a danas se obeležavaju autobuska stajališta na deonici od Hajduk Veljkove do Bulevara Evrope.
 
U redovnom saobraćaju je i Ulica Petefi Šandora, koja je sanirana u kompletnoj dužini od dva kilometra (od Šumske do Jožef Atile). Preostalo je da se u ovoj ulici obeleži horizontalna signalizacija i postave usporivači brzine, ali zbog ovih radova neće doći do obustave saobraćaja.
  • Milisav

    28.11.2022 19:24
    Bogumi ova kamenica se gradi
  • Klempo

    28.11.2022 15:56
    Šta reći, osim BRAVO!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.