"Novi Sad - Gas" objavio cene koje će važiti od 1. januara

Distributer gasa "Novi Sad-Gas" objavio je nove, više cene gasa koje će važiti od 1. januara 2023. godine.
"Novi Sad - Gas" objavio cene koje će važiti od 1. januara
Foto: 021.rs
U Kategoriji 1 za malu potrošnju kilovat čas će biti 3,92 dinara, a za vanvršnu, ravnomernu i neravnomernu potrošnja kilovat časa je 3,71 dinar.

U kategoriji 2 za sve grupe kupaca cena je 3,52 dinara po kilovat času. 

Iz novog cenovnika se vidi da ostale tarife nisu menjane.
 
U saopštenju "Novi Sad - Gas" navodi se da je 25. novembra Agenciji za energetiku poslat zahtev za davanje saglasnosti na odluku o ceni prirodnog gasa za javno snabdevanje, koje će važiti od 1. januara.
 
Agencija je na nov cenovnik dala saglasnost 28. novembra. 
 
 
Do promene cene je došlo usled promene planirane nabavne cene prirodnog gasa za javno snabdevanje po kojoj JP "Srbijagas" snabdeva javne snabdevače, među kojima je i "Novi Sad - Gas".
  • Pedja

    24.05.2023 05:04
    gas
    Sto vise bude nejasnoca otvara se mogucnost pljacke naroda,kao i naplata gubitka na mrezi,sa kojim ja kak potrosac nemam veze ali naplate!
  • Potrošač

    30.11.2022 17:28
    Džaba
    Gas je i dalje džaba. Više plaćam internet, kablovsku i telefone nego grejanje.
  • 65+

    30.11.2022 17:03
    @azdijans
    Sve si u pravu, ne radi već dugo virtuelni šalter preko koga je bilo jednostavno prijaviti stanje, a otprilike 5 -6 u mesecu se mogao videti račun i naravno čim stigne penzija/plata sve račune platiti. Sada ne radi više ni sajt pa se ne može ni telefonom zvati već se čeka račun koji navodno donosi poštoara, a poštar mi kaže da to nije tačno i račun stiže nekada i posle 20. u mesecu!!! Zbrka je napravljena i posle promene sata, rečeno nam je da će oni daljinski očitavati, što se ispostavilo da nije tačno. Kratko rečeno, od promene direktora, Gas je postalo katastraofalno preduzeće za biko kakvu normalnu konunikaciju!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti